Riving av bygg i Drammen

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Drammen med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving av bygg i Drammen

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Drammen med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av bygg i Drammen

Liten rive jobb innvendig

3060SVELVIK

Liten rivejobb innvendig i eldre enebolig. Panel og gips skal fjernes fra eksisterende reisverk vegg/ tak. Reisverk skal stå. 1 rom og 1 gang. Gulv skal bli. Gulvflate begge rom tilsammen ca 20 kvm. Må rives i en spesifikk orden da huset er gammelt og bygg fra 1920 har ikke nyere standard. Bortkjøring og deponering av avfall. Anbefaler befaring. Bilder sendes på forespørsel.

Rive trehytte

3041DRAMMEN

Ønsker å få revet en trehytte som står i hagen. Den er festet på en gammel stamme ca 170-190 cm over bakken. Se bilder for beskrivelse.

Riving og bortkjøring av utekjøkken/peis

3023DRAMMEN

Riving og bortkjøring av utekjøkken/peis i leca inkludert fjerning av støpt sokkel. Ca mål er: B: 300 cm, d: 70 cm, h:140cm (mur) 200cm peis. Sokkel: B: 300 cm, D: 70 cm, H: ca 10 cm. Vet ikke om det er brukt armering. Bygd av forrige huseier. Alt materiale og avfall skal kjøres bort og samtlige kostnader forbundet med dette skal inkluderes i pris.

branntomt 14 garasjer

3075BERGER

hva gjør vi nå ? det har brent ned 8 garasjer det står igjen 6 garasjer vi må få dette fjernet hva vil det koste og få fjerne hele garasje rekka `? er det lønnsom å rive bare de 8 garasjene som har brent ned ? og ta de 6 garasjene som står å rive dette selv. på dugnad? det skal bygges opp igjen også. ligger på mittanbud dette også.

Riving av Enebolig

3055KROKSTADELVA

Ønsker å rive ned helle huset !!!

Riving

3050MJØNDALEN

Riving av kledning samt vindskjerm på kortvegg. Stillase blir satt opp. Kun den eldre delen av veggen som er synlig på bildet. Kun fastpris.

Siste evalueringer
Ønsker riving av vegg

Hyggelige, flinke og profesjonelle folk!

Juli 2022
S

Synne om PETTERS TAKSERVICE

Drammen
Riving av 45 kvm leilighet.

Danilabygg har vært pålitelig og effektiv i gjennomføringen av oppdraget vårt. Kommunikasjon har vært bra og de har møtt opp som avtalt eller de har gitt rimelig varsel når et oppmøte måtte utsettes. Ønsket sluttresultat ble levert til avtalt tid og pris, så vi er veldig fornøyd med gjennomføringen av dette oppdraget.

Jan. 2022
K

Ketil om DANILA BYGG AS

Drammen
Ny terrasse / platting 70kvm

Prosjektpartner har levert en flott 70m2 terrasse, tilpasset badebasseng, helt i henhold til kontrakt. Underveis var kommunikasjonen svært god - både på mail og telefon. Prosjektpartner utviste stor fleksibilitet da prosjektets estimerte oppstart ble forsinket grunnet treg saksgang hos kommunen. Ingen overraskelser på pris, som forøvrig fremstod som meget konkurransedyktig -Sluttregningen ble akkurat som avtalt. Prosjektpartner Roger Buer Svendsen er en tydelig seriøs og dyktig aktør på markedet - som samtidig leverer meget bra på pris. Toppscore av oss!

Nov. 2020
A

Alexander om PROSJEKTPARTNER ROGER BUER SVENDSEN

Solbergelva
Rive/fjerne stål gulv

Kom til avtalt tid, gjennomførte jobben bra. Pris som avtalt

Mai 2020
C

Carl Henrik om BYGG KONTROLL OG PROSJEKTERING ABDUL HASEEB RAHIMI

Steinberg
Riving av peis i teglstein

Veldig bra utført. Lite støv. Ryddet opp alt raskt.

Nov. 2019
A

Anders om ISAKSEN'S BYGGTJENESTER

Drammen
Riving av vegger og gulv

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Effektiv, ryddig, rimelig og pålitelige folk. anbefales absolutt !!!

Sep. 2019
s

suleyman om KIPERSON AS

Drammen
Oppussing av leilighet

De er nå ferdig med oppussing av første leilighet. De har gjort en fantastisk jobb. Mye bedre en de jeg har brukt tidligere Ivar Olsen

Sep. 2018
I

Ivar om PETTERS TAKSERVICE

Drammen
Fjerne stubbleire mellom kjeller og 1 etg.

Jobben ble godt utført. De var effektive, løsningsorienterte og fleksible. Arbeidet ble gjort i henhold til avtalt tid og de sluttet ikke å jobbe før de var kommet så langt som lovet. Veldig fornøyd

Juni 2014
A

Annicke om PUSIO BYGG

Fjerning av betongterasse

Godt fornøyd med firmaet. Kom som avtalt og gjorde en god jobb til avtalt pris.

Sep. 2012
K

Kai Ove om MYHRES VISEGUTTKONTOR AS

Krokstadelva
Platt med pergola og levegg

Pent håndtverk

Juni 2012
C

Chris André Lorentzen om SCHINNES MULTISERVICE

Drammen
Påbygg av hus over to etasjer, hele prosessen fra arkitekt, søking i kommune til fergigstillelse. Skal være nøkkelferdig.

Valget var enkelt i hvem vi skulle spørre til å gjøre den omfattende jobben med å bygge ut huset.Til vårt hell svarte Nordnes Byggservice AS ja til jobben.(De har tidligere gjort en strålende jobb med totalrenovering og utbygging av vårt bad).Vi er strålende fornøyde med levering til rett tid og ikke minst til en rettferdig pris.De er nøyaktige i alt de gjør og det er heller ikke feil at de rydder etter seg hver dag.De sterkeste anbefalinger gis.

Mai 2012
T

Tom Inge om NORDNES BYGGSERVICE AS

Mjøndalen
Riving av tak i kjeller

Kan med trygghet anbefale dette firmaet. Kom med en god fornuftig pris, taklet alle problemer underveis, gjorde en god jobb med et godt resultet. Hyggelig fyr som sto på fra morgen til kveld for å få jobben gjort så raskt som mulig. Har lagret hans nr hvis jeg skulle trenge hjelp i fremtiden. Takk for en god jobb. Stiller gjerne som referanse for deg.

Jan. 2012
J

Jimmy om FM BYGG Fredrik Mikkelsen

Solbergelva