Riving av bygg i Moss

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Moss med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving av bygg i Moss

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Moss med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet riving av bygg i Moss

Demontere garasjen

1580RYGGE

Garasje skal demonteres pent Trekonstruksjon garasje 30 kvm garasje med takstein

Riving av skjul

1560LARKOLLEN

Riving av skjul med asbest-dekke på taket. Asbesten er festet med bolter som må skjæres av med vinkelsliper, den må også pakkes i gjennomsiktig plast. Skjul er i skråning ved underetasje og alt revet materiale sjaues opp til bil som vi har.

Senke kjellergulv og refundamentere - Grunn- og betongarbeider

1523MOSS

Hei. Vi ser etter noen med erfaring fra renovering av kjellere, refundamentering og senking av kjellergulv. Jobben består i hovedsak om å senke eksisterende kjellergulv og refundamentere slik at ferdig romhøyde tilsvarer 2,4m. Eksisterende romhøyde er i dag på ca. 1,95m. Jobben er nesten ferdig prosjektert. RIB og RIG er allerede involvert. Ta gjerne kontakt dersom dette er av interesse.

Honningsvåg - Riving av låve / uthus

1530MOSS

Riving med søknad for en låve / uthus i Studenetervika 10 km sør for Honningsvåg. Bygget består av treverk med delvis papptak, mesteparten av pappen er nå blåst bort.

Oppbygging etter brann

1515MOSS

Har hatt brann i et 2 etasje hus. Hvor 2 etasje er totalskadd. 1 etasje vannskader. Kjeller vannskade.

Renovere boligen (plan U1, 01 og deler av 02) og uteområde. Senke kjellergulv

1523MOSS

Hei. Vi ser etter en profesjonell bedrift med erfaring fra renovering av bygg og uteområder, samt senking av kjellergulv. 1) Eksisterende del: a. Senke eksisterende kjellergulv tilsvarende rundt 1,0-1,1m. Eksisterende kjeller består av to deler med romhøyde på rundt 1,95m. Første del er en separat hybel med egen inngang og den andre delen er kald kjeller. b. Rive spisestue og inngangsparti samt grave og klargjøre for ny tilbygg. i. Omlegging av tekniskanlegg. ii. Total renovere plan 01 deler av plan 02 inkl. trapp til kjeller. 2) Tilbygg: a. I tilbyggsdelen ønsker vi å rive og bygge nytt tilbygg. 3) Bytte tak. Ta gjerne kontakt dersom dette skulle være av interesse.

Siste evalueringer
Prosjektering av tilbygg

HG Trade AS v/Geir Vatnelid hjalp meg med tegninger ifm bruksendring. Han utførte en god og ryddig jobb på fast pris. Kjapp levering (faktisk før avtalt tid) og fine tegninger. Kan absolutt anbefales! Jeg kommer helt sikkert til å bruke ham igjen.

Juli 2020
B

Barham om HG Trade AS

Moss
Ny veranda

Vi valgte Tre og Stein AS/Zanas til å rive vår eksisterende veranda, samt bygge en ny og større. God på pris, pålitelig og effektiv. Litt justeringer underveis, som var null problem. Vi er superfornøyde og de er absolutt å anbefale!

April 2019
H

Hege om TRE OG STEIN AS

Moss
* Fortsatt ledig: Oppmuring av levegg med utepeis/feste for peis,

Jeg er meget godt fornøyd med arbeidet som ble utført, raskt og til avtalt pris.  Etter endt arbeide ryddet han også etter seg!  Meget bra!

Sep. 2010
P

Per Kåre om PATRICK W. HALL, TAKSTMANN

Moss