Riving av bygg i Lørenskog

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Lørenskog med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving av bygg i Lørenskog

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Lørenskog med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av bygg i Lørenskog

Rive en utepeis og steinrad

1462FJELLHAMAR

Fjerne peiskonstruksjon og steinrad. Ta med avfallet.

Riving av gulv og delvis vegger

1474LØRENSKOG

Ønsker anbud på riving av gulv og vegger etter vannskade p.g.a stormen Hans. Vann opp til 10-15 cm høyde. Må rive ca 50-60 kvm gulv samt vegger det dette er aktuelt. Forsikringsskade.

Riving av peis

1473LØRENSKOG

Rive peis + pusse mur om mulig.

Riving av betongtrapp

1476RASTA

Trenger hjelp med riving av betongtrapp. Har selv bygget trappen for 25 år siden, utført i Leca med skiferstein. Arbeidet er påbegynt, men innser at det er for mye for en mann. Ønsker tilbud for rivejobben inkl. nødvendig utstyr som oppbrytningshammer eller tilsvarende. Se bilder av trappen.

Riving av garasje, støping av nytt gulv med ringmur

1470LØRENSKOG

Hei, har en eksisterende garasje i enkelt reisverk som står på gammel betongsåle, som skal rives, det gamle gulvet skal pigges bort, og støpes nytt garasje gulv, med ringmur. Gammel garasje er på 6x6m. Den nye skal støpes såle på 4,3mx6,5m, og ringmur for montering Igland garasje. Ønsker pristilbud på riving, pigging, bortkjøring av trevirke, og den gamle betongen. Ønsker også pris på støping av nytt gulv og ringmur. Gi meg gjerne pristilbud på hele jobben, både riving og støping, eller bare riving, eller bare støping. Fin adkomst, mulighet for å sette container for trevirke og betong på tomten.

Cutting stones /pigging

1474LØRENSKOG

It's a one day 2days job i have hard stones that need to be cut and make the place ready for the other works...so am looking for someone that can cut the stone away.might have to take more soil away to the other side ...give me a call to explain to you what I mean..I'll be glad if I got some one to help Coach

Siste evalueringer
Bygge ny terasse

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Den ferdige terrassen har blitt veldig bra og funksjonell. Det var bra dialog underveis og vi avtalte endringer når vi møtte utfordringer. Jobben ble utført raskt og effektivt med god kvalitet.

Juni 2020
S

Stig Roar om SOLID HÅNDVERKSERVICE MICHAL CIUNCZYK

Lørenskog
Pusse opp kjellerstue

Ullensaker Bygdeservice fullførte jobben og sluttresultatet ble bra. Oppdraget tok litt lengre tid enn planlagt.

Feb. 2015
F

Frode om ULLENSAKER BYGDESERVICE SA

Rasta
Ny utvendig trapp

Rybczak Bygg gjorde en utmerket jobb - de startet umiddelbart etter at vi hadde skrevet kontrakt og ble ferdig med jobben 1 dag tidligere enn avtalt. I tillegg kommer de tilbake neste år for evt. å gjøre justeringer av trappen. Tusen takk

Juni 2014
G

Grete om RYBCZAK BYGG

Rasta
Utbedring av terasse

Vi ønsket å utbedre en terasse og ønsket et seriøst selskap. Vi bestemte oss for å gi jobben til Ad Baltic og det har vi ikke angret på. Vi kan på det varmeste anbefale Ad Baltic til denne type jobb. Profesjonelt, raskt og ryddig.

Jan. 2014
H

Håkon om NORGES ENTREPRENØR AS

Lørenskog
Rive gammel og bygge ny terrasse (ca 25 m2) + male to strøk enebolig (17m langt og 7,5m bredt)

Vakkerthus.DA rev vår gamle terrasse, bygde ny utvidet terrasse og malte to strøk på vår villa på Fjellhamar. Firmaet imponerte oss på alle måter. Vår kontaktperson Lucas var hyggelig og positiv. Han var også lett å få tak i på telefon og kom hver dag for å følge opp arbeidet. Arbeiderne var dyktige, raske og høflige. De avsluttet arbeidet flere dager før avtalt tid. Vi benytter gjerne Vakkerthus.DA ved en annen anledning.

Juli 2013
P

Per Arne om VAKKERTHUS DA

Fjellhamar