Skal du pusse opp loft i Ålesund?

Uansett om du skal totalrenovere loftet eller pusse opp overflater, legger du ut jobben på Mittanbud står dyktige håndverkere i Ålesund klare for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp loft i Ålesund?

Uansett om du skal totalrenovere loftet eller pusse opp overflater, legger du ut jobben på Mittanbud står dyktige håndverkere i Ålesund klare for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet oppussing av loft i Ålesund

Totalrenovering av loftsleilighet

6008ÅLESUND

0 Jeg ønsker et firma som kan levere det meste av snekkerjobben som medfører på et slikt prosjekt. Bli med på befaring gjerne fredag 16. feb. mvh. Knut Andre Vikås

Ombyggnasjon loft

6007ÅLESUND

Det er til kommunen søkt om ombyggnasjon i 2 etasjen (loft) i leiligheten våres. Per idag fungerer loftet som bod, men skal fremover innholde 3 soverom, baderom og stue. Søker dermed etter håndverker(e) som kan bygge opp loftet etter ny tegning, og eventuelt bytte ut 2 vinduer.

Innrede et loft med 6 hybler, 2 bad og et kjøkken

6003ÅLESUND

Hei, Jeg heter Benjamin Pallin Bø og bor i Lillestrøm området. Jeg vurderer å kjøpe en leilighet i Ålesund på 92kvm som er et uinnredet loft, men med godkjente tegninger for 6 hybler. Vann og strøm er lagt klart inn. For å få et finanseringsbevis trenger jeg en ca pris på hva det vil koste å innrede leiligheten. Skjønner det kan være vanskelig å komme med et estimat, men jeg prøver meg.

Diverse Snekkerarbeid

6006ÅLESUND

Ønsker noen kan komme inn for en befaring for: - Slå ned en vegg, mest sannsynlig en bærevegg - Legge "golv" på loftet - "walk in" garderobe løsning - Lageringsrom for mat aka Pantry

Gips på loft

6018ÅLESUND

Hei, har et loft som må gipses. Det må deles opp i 2 faser pga. elektriker. Første fase er å henge gips i skråtak, ene siden ca. 35cm og andre ca. 85cm, før det skal legges inn innlagt ledlys. Andre fasen er å gipse resten av rommet. Jeg kan være behjelpelig med å bære opp gipsen på loftet, eventuelt stille med gipsheis. Har også laser som kan brukes. Rommet er ca. 11-12 meter langt. Ta kontakt for mer informasjon eller bilder.

Renovere en tomannbolig innvendig.

6006ÅLESUND

Skal pusse opp alle rom innvendig i en tomannsbolig. Det meste er revet. Boligen er på ca 135kvm. Tak og loft må etterisoleres. Badet må pusses opp, nytt kjøkken skal inn, osv osv osv.

Siste evalueringer
Råloft.

Utmerket jobb. Kommer med gode forslag, tar kontakt etter arbeidstid, med forslag. Nydelig finish. Anbefales

Nov. 2022
S

Stig om PROFFMA AS