Pusse opp loft i Vestby

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Pusse opp loft i Vestby

SETA AS

4.6 (8)

SETA AS er en konsulent og håndverksbedrift eiet av Sivilingeniør Stein Erik Taugbøl. Gjennom "byggcare" leverer vi allsidige bygg tjenester. Ved større prosjekter samarbeider vi med andre bedrifter. Vi er ansvarsfulle og bryr oss - derfor "byggcare". Vi er ganske nye på Mittanbud (pr. mai 2020) og har derfor få evalueringer enda. Et større prosjekt har pågått siden august og lagt beslag på det meste av kapasiteten. Se hjemmesiden www.byggcare.com

Nov. 2021

Utvendig trapp på garasje, dør og gulv

"Godt fornøyd. Effektivt, ryddig og godt håndverk. Liten missforståelse om småting så det ble litt dyrere enn antatt, men vil absolutt anbefale til kjente."
K
Kjetil
SETA AS
Siste registrerte jobber

Utvendig trapp på garasje, dør og gulv

1555SON

Har en Igland garasje, 620 x 620 me 36 graders takvinkel. Vil ettermontere utvendig trapp og dør + legging av enkelt gulv på loft i garasjen. Loftet skal kun brukes til lagerplass men vil ha det skjermet fra garasjen under.

Legge sponplater på loft

1555SON

Ønsker å dekke loftet med sponplater for å få plass til mer oppbevaring. Pr nå er ca 1/4 av loftet i bruk som oppbevaring. Resten er kun åpen isolasjon. Anslår en full dags arbeid.

Utbedre fuktproblemer i loft /fuktmerker i tak inne i stua

1555SON

Vi tror det kan være fukt i tak i stua/ loft over stua. Det er merker i taket (inne i stua) som ligner fuktmerker. Vi la nytt yttertak for ca 3 år siden, så nå trenger vi hjelp til å se hvor flekkene i taket kommer fra, og hva som bør gjøres. Håper på snarlig svar.

Løfte innredning

1540VESTBY

Trenger å fikse loftet i 3 etasje.