Pusse opp loft i Eidsvoll

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Blåseisolering kaldloft med takstoler

2074EIDSVOLL VERK

Ønsker og blåseisolere loftet etter renovering. Det er block watne hus med valmet tak i vinkel, det er ca 165m2 i flate. Enkel og god tilkomst både utvendig for utstyr og innvendig for utføring av arbeidet. Dette er på Råholt, nær Gardemoen.

Handverk

2070RÅHOLT

Jeg trenger noen som kan bygge loft på 46 kvadratmeter

Ferdigstilling av loft

2080EIDSVOLL

Vi bor i et hus fra Trysilhus som har et uinnredet loft. Vi har kommet et stykke på vei, men innser at både kunnskap og tid ikke strekker til og ønsker derfor et anbud på ferdigstilling. Det vi antar står igjen er: Plaste ferdig rundt ventilasjonsrør Lekte ferdig litt av taket for lag nummer to med isolasjon Sette opp lettvegger rundt bod og soverom. Her må vi inn med elektriker før neste steg kan gjøres. Isolere ferdig lag nummer to Lage en boks til takvindu Sette opp gipsplater på alle vegger og tak Murpuss på pipe Om noen har et samarbeid med en elektriker så ønsker vi gjerne et tilbud på det elektriske også. Dette kan vi spesifisere senere. Dere kan også se vedlagt plantegning. Vi har alt av isolasjon, men de andre materialene må kjøpes. Vi ønsker overslag på arbeid og materialer.

Utvidelse av enebolig (loft eller evt. i eksisterende etasje)

2070RÅHOLT

Vi ønsker bistand til å vurdere muligheten til å bygge to soverom, en loftsstue og et baderom i loftet på vår enebolig, enten med den (lave) takhøyden som er der, eller evt. via takløft eller takopplett. Dette må sees i lys av boligens bæreevne slik den er i dag, hvilke søknader og godkjenninger som trengs i vår kommune (Eidsvoll kommune), og om kostnaden i det hele tatt er forsvarlig mtp. gevinst og verdiøkning på boligen. Det betyr at vi må ha bistand fra A til Å med tegninger, reguleringsplan for området, søknader til kommune, osv. osv. Dersom det viser seg at kostnaden forbundet med påbygg i høyden er uforsvarlig høy ønsker vi heller å se på muligheten til å utvide bakkeplan med ett soverom og et lite oppholdsrom ved å rive dagens overbygde terrasse. Eneboligen er rektangulær med heldekkende dag, hvorav ett av hjørnene i dag er en terrasse som da kan fjernes.

Inrede å isolere uisolert loft samt bygge trapp opp til loft

2092MINNESUND

Inrede å isolere uisolert loft samt bygge trapp opp til loft

Innredning av loftsetasje

2072DAL

Hei, Jeg kjøpte en leilighet i 2004 med en uinnredet loftsetasje som jeg ønsker et pristilbud på. Her er absolutt ingenting gjort, men det finns standard plantegning/løsning med mål og forslag til "design" som jeg har. Bruksareal BRA= 41,2 m2, Beregnet Areal BA=24,7 m2