Pusse opp loft - Larvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Tak reparasjon/skift/ombygg

3270LARVIK

Jeg har et ganske stort og gammelt tak som har begynt å lekke. 1- Ønsker tilbud på å fiks/reparere taket om det går an (arbeid og material). 2- Ønsker tilbud på skifte hele taket (arbeid og material). 3- Ønsker tilbud på å ombygge taket på nytt slik murveggene ombygges høyere enn de er nå for å få mindre skrått tak og dermed større bruksareal. - Har snakket med arkitektur som kan lage nye plantegninger, snitt tegning, regningen av ny bruksarealet og søking hos kommunen (kun ved ombygging) . - Det er et fet hvis noen kan gi et tilbud på hele prosjektet (lage plantegninger, ansvarlig for søking hos kommunen og bygging). Tar i mort tilbud for å vurdere beste alternativ som passer mitt budsjett. Bare å komme på befaring så lenge det gratis.

Isolering av loft

3282KVELDE

Fjerning av sagflis på loft og innblåsing av isolasjon. Loftet er 60kvm tilgang til loft gjennom utvendig takluke på ca 70x80cm også åpning inn på gammelt loft på ca 60x60cm

Lufting av raftekasser

3270LARVIK

Tilbygget på gammelt hus har kaldt loft. Det er dessverre tette raftekasser og dårlig luftsirkulasjon i skråtaket som fører til frost/fukt og noe muggdannelse. Trenger hjelp til lufteløsninger.

Bruksendring garasjeloft

3267LARVIK

Ca 50kvm garasjeloft ønskes omsøkt og endret til oppholdsrom (stue/hobbyrom). Generell bæring i bygget bør muligens vurderes først. 35 graders saltak med sperrebind som vil utgjøre loftets gulv og himling, pluss skråtak ut mot sidestolper. Loftsgulvet er platet, vindu(rømningsvei) er tilstede på gavl, og (midlertidig) trapp til loft er satt opp.

Ombygging av annen etasje på garasje

3260LARVIK

Vi har et ca 20m2 loft over garasje. Vi ønsker å bygge dette om til loftstue. Muligens heise taket.

Bygge nye vegger innvendig og bytte et vindu

3260LARVIK

Bygge opp et rom, ca 22-25 kvm, med trapp, skråtak og bytte et vindu det kan være vanskelig å komme til da det er midt i trappen og høyt oppe. Tak, vegger og elektisitet må gjøres noe med. Og mulig etterisolere. Gammelt hus, hvor det er skjevheter. Ønsker slette flater.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud