Pusse opp loft i Grimstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Lage ny romløsning loft

4879GRIMSTAD

Skal lage ny romløsning på eksisterende loft. To barnerom skal utvides og loftstue (hems) areal skal benyttes til dette. Samt skal vegg til kott på hovedsoverom fjernes slik at dette rommet utvides.

innredning av loft til oppholdsrom

4885GRIMSTAD

Uisolert loft over garasje/uthus skal isoleres og det skal settes inn takvinduer,plates og klargjøres for maler. Sette inn trapp etc samt bygging av utvendig trapp og terasse.

Rå loft til åpen himling + hems

4876GRIMSTAD

Hei! Jeg ønsker å løfte himlingen på deler av boligen. Det er per dags dato et rå loft som ikke er i bruk - ca 25kvm gulvareal. Ingen pipe å ta hensyn til. Jeg vil åpne opp halvparten slik at stue delen får god takhøyde, og resterende halvpart blir en slags hems. Det er tørt, men bør isoleres . Jeg har litt tidspress og ønsker naturligvis å gjøre det så rimelig som mulig (loftet ligger over hybel). Hele boligen skal pusses opp, så det kan være rom for andre oppgaver, det kan diskuteres på en eventuell befaring. Ingen naboer i bygget å ta hensyn til, så jobben kan gjøres døgnet rundt, så lenge tidsfrister holdes. Jeg kan også kontaktes 24/7:) Ta kontakt for befaring::smiling face with smiling eyes::

Gipsing av loft, foringer, gulv

4870FEVIK

Gipsing av vegger og tak. Det er allerede tatt opp 42 gipsplater. Legge gulv og lister. Foring av Velux vinduer innvendig. PK10 (Velux foringer komplett). Totalt 30 KVM.

Opppussing

4870FEVIK

Tenger følgende: Renovere en gammel stue, med utskiftning av gulv, vegger og vinduer. (etterisolere). Bytte ut gulv og vinduer i 2 soverom. Fjerne gulv i kaldt loft, etterisolere og legge nytt gulv.