Skal du pusse opp loft i Bergen?

Uansett om du skal totalrenovere loftet eller pusse opp overflater, legger du ut jobben på Mittanbud står dyktige håndverkere i Bergen klare for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp loft i Bergen?

Uansett om du skal totalrenovere loftet eller pusse opp overflater, legger du ut jobben på Mittanbud står dyktige håndverkere i Bergen klare for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet oppussing av loft i Bergen

Loft

5073BERGEN

Jobb i forbindelse med bruksendring av loft. Blir gjort puljevis: - Skifte av vindu i tak - isolering av tak - Nedlekting - Gipsing - Arbeid ihht til brannprosjektering Ønsker ett tilbud på dette.

Innredning av loft

5009BERGEN

Innrede råloft, 33kvm bruksareal

Bygge om loftstue til to soverom

5221NESTTUN

Vi har en loftsetasje med et bad, et soverom og en loftstue, der vi nå ønsker å gjøre loftstuen om til to soverom ved å sette opp en lettvegg på langs for å splitte loftstuen i to, og en lettvegg på tvers med en dør inn til hvert soverom. Loftet har skråvegger, så vi trenger i tillegg noen litt smarte løsninger for å gjøre det arealeffektivt, og samtidig ta vare på lagringsplass. Har lagt ved en del bilder og tegninger for å prøve å illustrere hva vi ønsker å gjøre, men tar også gjerne befaring for å få mer detaljer og innspill, og for å få tilbud fra seriøse og dyktige håndverkere.

Isolering og plating av loft samt etablering av trappehull

5063BERGEN

Har et tilbud på jobben, men skulle gjerne hatt noen til. Er en fordel om jobben kan utføres snarlig. Etablere forskriftsmessig lufting, isolere og gipse (ikke sparkling og maling) tak og vegger. Lettvegger skal ikke med i tilbud. I tillegg trengs det utveksling i bjelkelag for trapp (proskektering foreligger)

Innredning av loftsetasjen på Landås

5097BERGEN

Vi vil gjerne innrede 2,5 nye rom på loftet som i dag er kun ett rom. Dette innebærer nye innevegger (inkl. gulvlister, sparkling og maling av vegger, lydisolasjon), to dører og elektrikerarbeid (ca 10 dobbeltstikkontakter, 3 lysbrytere, 2 strømuttak til taklamper). Arbeidene skal begynnes snarest. Er du interessert, gjerne ta kontakt.

Renovering av loft

5073BERGEN

Hei! Vi ønsker å pusse opp loftet i huset vårt. Loftet er ganske gammelt og trenger en skikkelig makeover. Vi ser etter en byggmester eller et team som kan ta seg av hele jobben. Her er hva vi trenger gjort: Arbeidsomfang: ca. 30 m² Rivearbeid: Riving av alle gamle vegger og gulv på loftet. Byggearbeid: Oppsetting av nye vegger og legging av nytt gulv. Lage åpning for trappeoppgang fra etasjen under. Isolering av veggene og taket. Elektrisk arbeid: Installering av nye stikkontakter og lys. Viktig å huske: Alt arbeidet må være i henhold til gjeldende byggforskrifter. Vi vil gjerne se noen pristilbud og høre om erfaringene deres med lignende jobber. Takk på forhånd!

Siste evalueringer
Legging av gulv på kaldloft

Positivt: Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og brukte kun 2 dager på legging av gulvet. Det var noen feil underveis, men ble rettet umiddelbart. Negativt: Noe kommunikasjonsproblemer/misforståelser underveis som gjorde at jeg måtte følge ekstra godt med. Kvaliteten kunne vært bedre på legging av gulvet. Gir kun middels skår pga oppfølgingen og kvaliteten på arbeidet.

Aug. 2022
S

Sindre om MORITZ AS

Laksevåg
Innredning av loftsrom

Godt utført arbeide

Nov. 2021
M

Michael om ZAC BYGG AS

Nesttun
Flytte bod dør.

Kom presis på befaring som avtalt, var vennlig, og fremsto profesjonell. Konkurransedyktig pris, og god plan til gjennomføring av oppdraget. Kan anbefales!

April 2021
O

Ole Kamal om PATRYK GALWA VEDLIKEHOLD OG RENOVERING

Bergen
Isolere loft med skråtak - ca 50 m2 gulvflate

Isolerte loftstak, kledde igjen med panelplater, pusset mur på innervegg og pipe. Veldig fint resultat, høy kvalitet. God kommunikasjon, svarer alltid på sms/telefon, gir alltid beskjed når noe endres/utsettes underveis. Rydder etter seg. Anbefales.

Nov. 2020
E

Erik om BYGG FREKHAUG - C. NICHITEAN

Paradis