Pusse opp loft - Moss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Innrede hel loftsetasje i halvannen etasjes enebolig.

1519MOSS

Tilstand er at det er et uisolert råloft med gulv. Planen er å få en loftstue og soverom samt trapperom for å minske varmetap fra første etasje. Det er også ønskelig å få installert 2 takvinduer. Trapp fra 1.etg. er på loftet og må monteres. Grunnflate på huset er 98 kvadrat. Tak og vegger plateslås og males, parkett på gulv.

* Fortsatt ledig: Montere raftepapp på loftet

1597MOSS

Montere raftepapp på loftet [ID:825084] Trenger å få montert raftepapp på loftet før det skal blåseisoleres. Det er snakk om ca 40 stk. ca. 50 kvm loft.

Pusse opp loft

1532MOSS

Innsetting av dør og takvindu , isolere 20 m2 tak og vegger 20 km2, montere osb-plater

Installasjon av loftsluke med trapp, brannskille mot nabo og loftsgulv

1535MOSS

Vi trenger hjelp av en håndtverker for å klargjøre loft i rekkehusleilighet til lagring, i henhold til beskrivelse fra boligbyggelaget. Behovet kan brytes ned i tre deler: - Montering av loftsluke med trappestige. - Legging av loftsgulv - Brannskille mot naboandel Ting vi ønsker gjort: - Montere loftsluke med stige -- Godt isolert, vindtett, stige som tåler minimum 160 kg -- Ikke saksestige. - Legge et funksjonelt gulv på loftet -- Glatt uten fare for fliser, takle både dead load og live load - Brannsikring mot naboleilighet -- Gavlvegg mot nabo dekkes av gipsplate, med inspeksjonsluke -- I henhold til beskrivelse fra VBBL -- Merk at dette er en endeleilighet, så kun et brannskille som må opp Ting som vi ønsker at håndtverker står for innkjøp av: - Loftsluke med trappestige -- Må passe mellom bjelkene – så ikke bredere enn omtrent 57 cm -- Takhøyde 220cm -- U-verdi «godt under» 1 - Materialer for gulv -- Plater / bord (?) -- Vindsperre (ikke plast) for å legge mellom isolasjon og loftsgulv -- Gulvflate i underkant av 50m2 - Gipsplater mm for brannskille -- Teknisk avdeling i boligbyggelaget anslår at behovet er fem (5) plater -- Lektere for spikerslag, anslått til ca 8 løpemeter 36x48 og 13 løpemeter 48x48 -- Tettemasse for å sikre mot røk Begrensninger - Kan ikke jobbe utover 2200 (vedtekter i borettslaget) - Loftrappen skal monteres i andre etasje, så alt må bæres opp en trapp (vi kan hjelpe med bæring osv) Omfanget kan endres når vi ser status på loftet – det har ikke vært folk der siden huset ble bygget – og det er en svak mulighet at det må legges ny isolasjon eller annet forefallende. Kopi av tegninger, beskrivelser, og anslått materialbehov fra borettslaget er tilgjengelig på forespørsel.

Legge gulv, montere trapp og innrede loft i Moss

1531MOSS

Jeg ønsker å få innredet loftet som er 55 kvm, har skråtak og det er 2,7 meter fra gulvet og opp til mønet. Trappen skal være fra gangen. Jeg ønsker å få lagt tregulv i gangen (6,3 kvm.) og entreen 1,8 kvm). På tegningene som er laget av en arkitekt er det et vindu i endeveggen mot sør, to takvindu mot vest og to takvindu mot øst. Jeg kjenner en snekker som kanskje kan være med på timebasis. (Jeg skal spørre han og eventuelt endre annonsen).) Dette er et tiltak som er søknadspliktig. Den som tar kontakt må derfor ha ansvarsrett. Kun seriøse henvendelser!

Bygge inn sengeplass

1512MOSS

Vi ønsker å bygge inn sengeplasser på hver side av rommet. Det er loft utenfor disse veggene, vi vil isolere og bygge inn sengeplasser. I tillegg vil vi bytte til annet gulvbelegg.

Siste evalueringer
Installasjon av loftsluke med trapp, brannskille mot nabo og loftsgulv

Utrolig vennlig håndtverker som jobber raskt, effektivt, og nøyaktig. Er nøye på å gjøre det rent og ryddig før han avslutter. God kommunikasjon, og Jan passet på at vi var enige om det som skulle gjøres hele veien gjennom prosjektet. Jobben ble gjort til avtalt pris og på kortere tid enn forespeilet. Kan anbefales, og kommer til å være mitt valg neste gang jeg trenger en tømrer eller byggmester.

Okt. 2022
H

Hans Marius om J.H. Entreprenør AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud