Pusse opp loft - Sarpsborg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Befaring for isolasjon for leilighet og loft

1739BORGENHAUGEN

Vi ønsker å komme i kontakt med noen som kan gi prisantydning for kostnader for isolering. Dette gjelder da for hele leiligheten samt loftet.

Blåseisolering loft

1727SARPSBORG

Ønsker pris på blåseisolering av loft på ca60m2

* Fortsatt ledig: Innvendig kledning og trapp

1739BORGENHAUGEN

Jeg trenger hjelp til å ferdigstille gjenstående på garasje loft. Pga utvikling i jobb og familiesituasjon har jeg ikke tid til dette selv lengre. Følgende ønskes gjort: - Trapp m/rekkverk utvendig til loft - Fullføre innvendig isolasjon og plastring - Innvendig kledning på vegger og tak - evt fullføre gesimser

Snekker arbeid. Arbeid med isolasjon, gipsplater, sponplater etc.

1727SARPSBORG

Vi har fått godkjenning fra kommunen til å innrede loft. Taket er nettopp skiftet. Rørlegger og elektriker har begge gjort sin del av jobben hittil. Vi trenger nå en eller flere dyktige snekkere til å sette isolasjon, sette dampsperre, sette inn to dører, lukke vegger og taket med gipsplater, lage noen ventilasjonsåpninger o.l. Gulvet kan (kanskje) også belegges med to lag med gipsplater eller sponplater. Dette er en leilighet på cirka 45 kvm. Dersom vi blir enige om denne delen av jobben, så gjenstår det mye arbeid igjen vi kan diskutere om. Du/dere må gjerne komme for å ta en titt på jobben. Det forutsettes at befaringen er gratis.

Sparkle og male loftstue 25 kvadrat.

1712GRÅLUM

Ønsker fastpris på maling og sparkling av loft på garasje. 25kvm grunnflate 190cm takhøyde Skal males lik farge hele veien(hvit) Trengs ingen maskering etc da gulv osv skal monteres etter jobb. Det er gipsa dårlig noen steder, man må gjøre det beste man kan av det man har. Sparkel/maling er kjøpt inn og står klart. Jobben haster!

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud