Pusse opp loft i Bodø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Renovering av loftsetasje

8016BODØ

Hei! Holder på å renovere loftet mitt i min enebolig fra 1953. Har revet alt ned til takstolene og til synlig undertak. Har lagt 5 cm luftespalte fra fakk til fakk med asfaltplate. Har lagt stort sett ferdig med glava. Trenger noen som er kyndig og med papirene i orden til å sjekke at det som er gjort,er gjort riktig i forhold til lufting og unngå råte. Er og intressert I pris i forhold til å kanskje la firma gjøre resterende jobb.

* Fortsatt ledig: Ark med bad og kjøkken, altan, renovering loft i Østbyen Bodø. Er også i behov av rørlegger og elektriker tjenester.

8007BODØ

Hei. Ønsker tilbud for å få bygget et ark som skal inneholde bad, og kjøkken med åpen løsning mot stue. Ønsker å etablere en mindre altan i 3. etg med altandør og 2 vinduer. Nytt gulv med lydisolering samt renovering av flater, tak og ny planløsning inkl vegg med dør som skille mellom 2 og 3 etg. Er også i behov av rørlegger og elektriker tjenester. Tegning foreligger. Ønsker befaring med spesifisert tilbud i etterkant, og oppstart så snart som mulig.

Forespørsel om total renovering innvendig hus på 78m2

8008BODØ

Hei, Jeg planlegger å kjøpe hus på 78m2, som trenges total innvendig renovering med enkelt standard. Jeg lurer hvor mye kan koste total innvendig renovering av hus på 78m2 (enkelt standard). Huset består av kjeller (vaskerom og bod), hovedetasje (stue, kjøkken, inngang, trapp opp og til andre etasje og trapp ned til kjeller) og andre etasje (tre soverom og bad) og loft. Vennligst estimer hvor lang tid tar det for å bli ferdig med hele prosjektet, og estimerings kostander på alt fra A til Å? Dersom jeg får rimelig tilbud, skal jeg bestemme meg å kjøpe dette huset. Mvh Suleiman

* Fortsatt ledig: Pristilbud og skissering av mulighet for påbygg av etasje

8072BODØ

Har et kaldloft som vi vurdere å få bygget ut til et ordinært loft. Ønsker noen kan komme med en skissering av muligheter, samt pris på et slikt prosjekt.

Pusse opp loft

8007BODØ

Ønsker befaring/pris på oppussing av loft. Kledning av vegger og tak, legging av gulv, listing, montering av dør . Ca 20 kvm,

Bytte ut ytterdør og lage en skillevegg på loft

8072BODØ

1. Ytterdør må byttes da dagens dør er gammel og vanskelig å åpne. Døren er 90 cm. Vi ønsker å kjøpe dør selv 2. På loftet trenger vi en isolert skillevegg med dør. Vegg går fra pipe til skråvegg. 2m og 50 cm lengde. Primærformål er å hindre støy mellom loft og stue.