Bilskade/bulk i Ål

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Opel 2012 - COMBO VAN - Bilskade/bulk

3570ÅL

Bilen har fått ein bulk på Høyre side over hjulet og dype riper

Volkswagen 2011 - CADDY, 0 km - Biloppretting / lakkering

3570ÅL

Har 4 biler som trenger oppretting / lakkering. 2 x MB Vito og 2 x VW Caddy. Småbulker og lakkering. Ønsker innleie på timebasis event avtale fastpris PR bil.

Opel 1952 - Kapitän, 00000 km - Hellakkering

3570ÅL

Bilen skal hellakkeres tilbake til original farge (rød nå, skal være mørk grønn). Er helt nedplukket, så det er minimalt med maskeringsbehov. Dørene er demontert. Ikke rust eller bulker, men litt gjensveising av skruehull og mindre opprettinger. Lakkert for ca 12 år siden, men har noe sig og lakkpest. Ønsker montering av for- og bakrute etter lakkering, all øvrig montering tar jeg selv.

Dodge 2005 - RAM+QUAD+CAB, 0 km - Rustbehandling/ Tectylering

3570ÅL

Har en Dodge Ram som har fått noe overflaterust på ramme så ønsker pris på behandling. Er ikke mye, men siden en ser lett inn i hjulbuer på denne vil jeg det skal se fint ut!

* Fortsatt ledig: Volkswagen 2006 - TOURAN+TDI, 172000 km - Intervallservice

3570ÅL

Vanlig intervallservice, i tillegg er en skvettlapp ved høyre fremhjul løs. Denne skal festes. Lakkering av punkter på panser. Litt rust på bakdør over skilt. Lakkere området. I tillegg er det litt lakkering ved fotlister på venstre side. To punkter. Lakkering gjøres akkurat på de områdene/punktene hvor det trengs,