Bilskade/bulk i Jevnaker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Peugeot 2009 - 207, 0 km - Skifte av airbag

3520JEVNAKER

Trenger å få satt inn 2 airbager etter at de gamle ble utløst. Gjelder airbag fra setet og airbag på venstre side som går langs begge rutene. Jeg kan evt skaffe airbaggene selv

* Fortsatt ledig: Bmw 2004 - 320D, 0 km - Bytte av framfanger + lakkering

3520JEVNAKER

Framfangeren på bilen må byttes og den må lakkeres igjen da jeg kom til skade for å kjøre på en annen bil bakfra. Det er M-sport på bilen, så det må være en m-sport framfanger.

* Fortsatt ledig: Mazda 2009 - 3 - Utbedre rustskade v.bakskjerm/hjulbue

3520JEVNAKER

Liten rustdannelse og bobler i skjøt mellom skjerm og bakre støtfanger venstre side. Noen små flekker litt opp i skjerm.

* Fortsatt ledig: Utbedre rustskade v.bakskjerm/hjulbue

3520JEVNAKER

Liten rustdannelse og bobler i skjøt mellom skjerm og bakre støtfanger venstre side. Noen små flekker litt opp i skjerm.

* Fortsatt ledig: Mazda 2009 - 3, 75000 km - Fjerne begynnende rust og lakkering

3520JEVNAKER

Det har kommet noen små rustbobler på kanten av venstre bakskjerm i overgangen mot fangeren, det er ikke snakk om mye. Få bort dette + lakkering (ikke nødvendigvis hele skjermen) Farge Mica Blå.

Mitsubishi 1997 - LANCER, km - Oppstrekk av chassis

3520JEVNAKER

Min Lancer Evo trengte en oppstrekk og jeg bestemte meg egentlig for å syredyppe den og sveise litt rust og bygge den opp igjen. Bilen ble 100% demontert og har siden stått og jeg innser at jeg ikke har kapasitet til å dyppe/sandblåse og lakkere opp igjen dette selv.(litt for mange andre prosjekter). Jeg ønsker å få sandblåst de områder som det behøvs, grunning, lakkering og få bilen tilbake klar til montasje. Den som skal gjøre jobben vil få bilen levert helt naken(egentlig klar for syredupping) så maskering behøvs ikke. Det behøvs litt sveising rundt innfesting av travers bak.