Bilskade/bulk - Risør

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Toyota 2013 - AURIS - Bilskade/bulk

4950RISØR

Fangeren foran har fått en smell på venstre side foran er nok en sprekk på 20 cm hvor det ene lyset foran har ramlet ut av festet sitt.

Volkswagen 2010 - Golf - Lakkering/oppretting

4950RISØR

Lakkering av ny støtfanger foran+venstre forskjerm, evt oppretting av forskjerm(Billigste alternativ)

Mercedes-Benz 1994 - E420, 108000 km - Lakkering

4950RISØR

Lakkere. panser, dører og bagasjelokk. Rette noen små bulker på passasjerdører.

* Fortsatt ledig: Mercedes-Benz 1994 - E420, 108000 km - Lakkere bil

4950RISØR

Lakkere panser, dører og bagasjelokk. Rette bitte små bulker på passasjer dører. Antrazit 172.

Saab 2004 - 9-3, 160000 km - Nytt bakparti på SAAB 9-3 2004-modell

4950RISØR

Skjermen bak og høyre lykt bak på bilen er knust og må erstattes.Dette er en forsikringssak. Hvor fort kan skaden repareres/bli erstattet?

Bmw 1993 - BMW 520 I 24 V, 330000 km - EU-kontroll, lakering, fiksing av styling +

4950RISØR

Hei, jeg vil fikse min BMW 520 I 24 V. 1993 Mod. Den har Rieger styling som trenger fiksing (Glassfiber). Den mangler "netting" som jeg har mistet et par ganger, hang ikke ordentlig. Trenger ny. Så må jeg få gjennom EU-kontrollen det som må fikses for og få den gjennom er: Bremseslange - Høyreforan. Nærlys - Feil innstilling Skiltlys - defekter - venstre El.ledninger - feil føring - Høyre foran, motorrom Brudd i fjær - høyre foran - venstre bak (Har seknesett, så det beste er vel bare og kjøpe et nytt sett) For lite mønster dybde begge framdekk Ulyd i hjullager - Høyre bak Så har jeg et slakt handbrekk som jeg vil ha strammet. (Har ny vaier selv) Er 2 rustflekker på hverthjørne bak (i svingen bak bilen) som jeg vil ha pusset ned og fikset. Vil hel lakere bilen. (I sammme ferge den er i nå (Bmw Rød) Felgene tror jeg er litt skjeve, og trenger retting. Hvis det lønner seg og kjøpe nye gjør jeg det. De skal også lakkeres. (Hvite) En spoiler som ikke henger helt riktig, trenger og festes. (venstre side bak) Kanskje ny front rute, er slitt, et par stein sprut. Kommer ann på pris. Tror det skal være det meste, kommer jeg på mere skriver jeg det opp så fort jeg får sjans.

Få tilbud fra flere bilverksteder

Legg inn ditt bilnummer så henter vi info om kjøretøyet ditt for deg

Norske registreringsnummer

N

Hvorfor trenger vi dette?

Bilverkstedene trenger registreringsnummer for å få opp hvilke deler som trengs for jobben. Det blir også lettere å gi en pris på jobben. Har du en utenlandsk bil må du kontakte kundeservice.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud