Bilskade/bulk - Øyer

Har du bulket eller skadet bilen? Når du legger ut en jobb på Mittanbud får tilbud fra flere godkjente bilverksteder som kan hjelpe deg å rette ut bulken på bilen og andre skader på bilen.
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bulk- og bilskade-jobber

Bmw 2007 - X3 2.0D - Skifte drivstoffsystem

2636ØYER

Heisann, Etter feilsøking på bilen min så ble det konstatert mye spon i drivstoff. Dette kommer av defekt høytrykkspumpe. Pumpen har havarert derfor trenger jeg å skifte drivstoffsystem. Da er det ønskelig å få gjort det følgende: - monter høytrykkspumpe ut og inn - monter alle injektorer tll - rengjøre drivstofftank - monter ut og inn/skift drivstoffpumpe - skifte glødeplugger, grunnet feil pá syl nr 1 Deler som må erstattes med BMW original deler er følgende: - AT-høytrykks pumpe x1 - filter x1 - akumulator x1 - AT-INS ventil x4 - trykk ledning x1 - lœkk olje ledning x1 - tryckledning x4 - pump i tank x1 - sensor x1 - packningen Så hele drivstoffsystemet må skiftes. Jeg håper at du kan få gjort dette arbeid til en grei pris. Kom med et forslag og gjerne hvor mye tid det vil ta. Takk for din vurdering av saken og jeg ser frem til å høre ifra deg. Joachim

Chevrolet 1992 - G-30, 305000 km - Rustsliping, grunning,hellakkering

2635TRETTEN

Chevy van, trenger sandblåsing av rustne partier, grunning, sparkling og hellakkering.

Bmw 1996 - 323+I, 220000 km - Rust på bil

2635TRETTEN

Jeg skulle gjerne blitt kvitt litt rust på min 323i m-tech.. Det begynner å krabbe rust opp fra hjulbuene. sandblåst og hatt på tekyl under, så det er bare i hjulbuene. liten flekk på panseret og en på bagasjeluka.

Få tilbud fra flere bilverksteder

Legg inn ditt bilnummer så henter vi info om kjøretøyet ditt for deg

Norske registreringsnummer

N

Hvorfor trenger vi dette?

Bilverkstedene trenger registreringsnummer for å få opp hvilke deler som trengs for jobben. Det blir også lettere å gi en pris på jobben. Har du en utenlandsk bil må du kontakte kundeservice.

Legg ut en jobb og få tilbud

Trenger du hjelp med å fikse bilskade eller bulk?

Legg ut en jobb og få tilbud