Bilskade/bulk i Birkenes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Toyota 2000 - YARIS, 107000 km - Bytte kanaler på begge sidene.

4760BIRKELAND

Bilen har begynt å ruste, fant det ut når jeg skulle legge om dekk. Den ene kanalen gav etter. Vil derfor bytte ut kanalene på begge sider. Vil kun være å treffe på epost frem til 24 jan, send epost så kan jeg ringe tilbake.

Ford 1992 - PROBE+2.2+I+TURBO, 264200 km - Hellakkering

4760BIRKELAND

Ønsker prisforslag angående hellakkering av min Ford Probe GT Turbo 1992 mod. Fargen på bilen er svart blank. Bilen har svært lite rust og hovedsakelig bare en liten bulk mellom forskjerm og frontfanger som jeg også ønsker utbedret.

* Fortsatt ledig: Volvo 2008 - V70, 75000 km - Lakkering av panser

4760BIRKELAND

Ønsker pris på lakkering av panser. Årsaken er at jeg har fått noe etseskader etter insektsverm i forkant. Har hatt bilen senere inn hos bilpleier som tydeligvis har prøvd å rubbe vekk, men har gjort panseret skjoldete i forkant. Det er ikke bulker. Men enkelte lakksår etter noen steinsprang. Farge er sort metalikk. Er glad for å få et pristilbud for jobben.

lakkering

4760BIRKELAND

bilen har dratt med seg flere og flere steinsprut sår og trenger sårt litt lakk, det er ikke snakk om store flekker, men flere små. over frontrute, nederst på fører dør og begge hjulbuer forran samt en eller to i hjulbuene bak.

Tectylbehandling

4760BIRKELAND

Hei , lurer på de som kan gi en best pris på og ta en tectylbehandling under bilen Ford mondeo stasjonsvogn

Lakkering av panser og tak.

4760BIRKELAND

Trenger lakkering av panser og taket på bilen min. Det har ekstremt mange stygge riper, en del dype også. Det må nok pusses ned og derretter lakkeres. Er takknemmelig for alle henvendelser. MVH Jan-Erik Bjorvatn