Trenger du hjelp med å fikse bilskade eller bulk i Skien?

Har du bulket eller skadet bilen? Når du legger ut en jobb på Mittanbud får tilbud fra flere godkjente bilverksteder i Skien som kan hjelpe deg å rette ut bulken på bilen og andre skader på bilen.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med å fikse bilskade eller bulk i Skien?

Har du bulket eller skadet bilen? Når du legger ut en jobb på Mittanbud får tilbud fra flere godkjente bilverksteder i Skien som kan hjelpe deg å rette ut bulken på bilen og andre skader på bilen.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Bulk- og bilskade-jobber i Skien

Rette ut bulk og lakkering.

3733SKIEN

Kjøpt en helt ny vaskemaskin og klarte å få en bulk i den, på et sted som er veldig synlig. Ønsker derfor å få rettet opp denne og lakket. Den er i hvit farge.

1230 A3 - Bilskade/bulk

3726SKIEN

Hei Bilen min er skadet, A stolpen på passasjersiden er skadet men ikke særlig på sjåfør siden.

5480 YARIS - Bilskade/bulk

3722SKIEN

En del på ca. 5 cm av døra på venstre side fremme er vippet ut, som et eseløre. Må bli fikset for at bilen skal kunne EU-godkjennes, da den nå stikker ut av bilen.

Skoda - SUPERB - Bilskade/bulk

3732SKIEN

Dør på førerside er ikke helt tett. Kommer ikke inn vann eller noe, men ekstra støy ved kjøring. Hvis jeg drar i døren fra innside, så merker man forskjell. Evt skjevhet eller noe?

Volkswagen 2012 - GOLF - Bilskade/bulk

3737SKIEN

Fjerne rust på 2 framskjermer, fjerne rust på kanaler og begge fram døren, lakkere og sette på ny beskyttelse på kanalen. Vill gjerne ha et pris overslag på prisen arbeidet vill komme på.

Volkswagen - Bilskade/bulk

3716SKIEN

Høyre side hjulbueskjerm bak.

Siste evalueringer
, 0 km - Skifte clutch

Til tross for at jobben tok mye lengre tid, ble den utført til avtalt pris og med god service

Des. 2015
B

Bjørn om Willy Bamles Bilverksted AS

Skien
Bytte bakskjerm på Kia Rio

Jobben ble utført hurtig og resultatet ser veldig bra ut:-)

Juni 2015
J

Jan om STAR BILSKADE AS

Skien
Nissan 2008 - MICRA, 39000 km - Skade dør foran passasjersiden

Om Larsen Bilskadeservice kan sies følgende. Hyggelig og imøtekommende, vel utført jobb til min tilfredshet og til avtalt pris. Prisen lå betydelig under bilskadebedrifter i Grenlandsområdet. Denne bedriften vil jeg bruke igjen. Kan anbefales!

Sep. 2013
T

Tove Lisbeth Dalene om LARSEN BILSKADESERVICE

Skien
Toyota 1999 - LAND+CRUISER, 200000 km - Lakkering av bil og mc deler

Byttet registerreim til en mindre pris enn de ga i tilbudet. Skulle ta forstillingskontroll men de hadde ikke utstyr til dette siden dekkene var for store iforhold til felgene. Selv om forsøkte krevde de ikke betaling for jobben.

Mai 2012
T

Terje Blekaberg om EIDANGER AUTO AS

Prestfoss
Lakk skadet dør

Kvaliteten var ikke noe si på. Men syntes det ble litt dyrt. 5000 NOK for en ripe skade på størrelse med et A4 ark.

Juli 2011
Y

Yabai om AS MOBILE

Skien