Bilskade/bulk i Bardu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Volkswagen 2008 - TRANSPORTER - Klarlakk/Rust

9360BARDU

Klarlakk har løsnet på panser og har noen flekker på resten av bilen Har rust rundt dørhåntak og nedre del av dørene, også sprekk i støtfanger bak. Evt hellakkering av bil

Depresjon av bulk

9360BARDU

Par små bulker under drivstoffinntaket. Samt på bakskjermen høyre side. I tillegg så er det lakkskade på bakskjermen helt nederst på høyre side.

Audi 2006 - A4, 97000 km - Bytte/Reparasjon av støtfanger samt eventuell montering av DEFA Warm Up

9360BARDU

Etter at jeg var innblandet i en elgpåkjørsel fikk støtfangeren mindre skader på venstre side ved tåkelykta. Også en liten skade midt på fangeren. Ønsker å utbedre disse. Etter skaden oppstod har bilen vært normal å betjene, så jeg antar at det mekaniske slapp unna skader. Jeg vurderer også å montere DEFA Warm-up/motorvarmer i samme operasjon. Prisoverslag? Har bilder av skaden.

Fiat 1973 - 127, 120000 km - demontering/rubbing og lakkering

9365BARDU

Hei! Jeg har en utrolig spesiell veteranbil som jeg ønsker og pusse opp,den er i daglig bruk og eu godkjent til mars 2013,pen i lakken men trenger å ta bort litt rust + rubbes helt ned og lakkeres i samme orginale fargen.

Mazda 1992 - MX3, 230000 km - Lakkering

9360BARDU

Ønsker hellakkering av min mazda mx3 i "fuji white" som på nye RangeRover Evoque. Ikke inni motorrom og dører og slikt, bilen er org. hvit fra før.