Bilskade/bulk i Trondheim

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Bilskade/bulk i Trondheim

Trøndelag Billakkering AS

5.0 (5)

Trøndelag billakkering er et komplett lakkeringsverksted. Vi tilbyr fagmessig profesjonelt lakkeringsarbeid og utfører alt innen billakkering. Vi har konkurransedyktige priser, solid erfaring, og arbeider selvfølgelig nøyaktig og presist.

Okt. 2023

TRUCKMASTER DORADO AVALANCHE - Bilskade/bulk

"Godt og pent arbeide. Pris som avtalt."
W
Willy
Tiller
Trøndelag Billakkering AS

AUTO SPORTIVA AS

Auto Sportiva er et bilverksted for bilentusiaster som spesialiserer seg hovedsaklig på italienske bilmerker. Om du har en Alfa Romeo, Autobianchi, Fiat, Ferrari, Lancia, Lotus, Maserati, MG, Porsche, Lamborghini eller Triumph er dette stedet for deg! Vi skrur selvfølgelig også på alle andre bilmerker!

Aug. 2022

Toyota - RAV4 - Bilskade/bulk

"Seriøs og god oppfølging hele veien. Jobben ble gjort på kort tid, og prisen var god. Et pluss at kundemottakeren var veldig hyggelig og hjelpsom."
G
Guri
Trondheim
AUTO SPORTIVA AS

Auto Konsult Trondheim AS

Velkommen til Auto Konsult Trondheim AS.Personbilverkstedet vårt er et autorisert Mekonomen-verksted. Verkstedet har eksistert siden 2003, og i 2016 kjøpte Nik. Haugrønning A/S verkstedet og har fortsatt driften siden.Vi er i dag 10 ansatte og vi øker for hvert år. Vi ønsker å fremstå som en seriøs og trofast bedrift. Tillit en noe vi setter høyt, og vårt forhold til kunden er den største grunnen til at vi er der vi er i dag.Auto Konsult Trondheim A/S er utstyrt med åtte løftebukker. Alt av utst...

Se mer
April 2022

* Fortsatt ledig: Toyota - COROLLA - Bilskade/bulk

"Bra arbeid, trivelig betjening"
S
Stine Emilie Roli
Trondheim
Auto Konsult Trondheim AS

BOREAL BANE AS

Lakkavdelingen hos Boreal Bane ble startet i 2016, vi har flere dyktige fagfolk med lang erfaring både på personbil og større kjøretøy. Lakkanlegget vårt er moderne, høyt utstyrt og godkjent for oppretting og lakkering. Vi ønsker å tilby et høyt resultat med fokus på kvalitet, uansett om det er personbil, båt, buss, lastebil eller mindre komponenter.

Juni 2021

Audi 2013 - A3 Sportback - Bilskade/bulk

"Ryddig og bra"
P
Peder
Trondheim
BOREAL BANE AS

BYÅSEN BILSKADESENTER AS

5.0 (1)

Okt. 2021

Toyota 2010 - PRIUS - Annet

"Her fikk jeg virkelig kjenne på god kundebehandling! Det var en hyggelig og ryddig prosess og kommunikasjon Høy kvalitet og profesjonelt arbeid som ble utført Bedriften er pålitelig og effektiv og holdt den avtalte tidsfristen Det ble gitt en god pri..."Se mer
C
Christiane
Trondheim
BYÅSEN BILSKADESENTER AS

SELSBAKK BILSERVICE

Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i våre verksteder jobber noen av landets beste mekanikere og teknikere. Ettersom vi følger bilprodusentens serviceanbefalinger så gjelder alltid din nybilgaranti. Du får også selvsagt stempel i serviceheftet etter utført arbeid og 1 års mobilitetsgaranti inngår etter visse kriterier. Ta første steg mot et enklere BilLiv ? Besøk ditt nærmeste Mekonomen Bilverksted.

Aug. 2021

Volvo 1998 - V70, 0 km - Bytte knust sidespeil. Kun speilet

"Bra arbeid. Leverte til avtalt pris. Anbefales"
A
Andreas
Trondheim
SELSBAKK BILSERVICE

Winther Auto Service

Mer enn 730++ flotte evalueringer fra fornøyde kunder her på Mitt Anbud sier vel det meste..... !? ;-) Sjekk også hundrevis av strålende omtaler på Google og Facebook! Vi er for 5`de år på rad nominert til Norges hyggeligste håndverker! Vi utfører EU-kontroll/ PKK; Periodisk Kjøretøy Kontroll Vi utfører alle typer service og reparasjoner på alle bilmerker og kjøretøyer. Vi reparerer, og tar service på El- og hybridbil. Vi reparerer det meste av mekaniske og motoriserte gjenstander. Vi er ...

Se mer
April 2021

Ford 2009 - FIESTA - Bilskade/bulk

"Kjempe bra !"
c
Candy
Trondheim
Winther Auto Service
Siste registrerte jobber

MITSUBISHI PAJERO - Bilskade/bulk

7054RANHEIM

Høyre front bulket. Tåkelykt, lyktespyler, grill og en del plast skadet.

AUDI AUDI Q5 - Bilskade/bulk

7029TRONDHEIM

Venstre forskjerm skadet og må skiftes

MITSUBISHI Mitsubishi Outlander - Bilskade/bulk

7058JAKOBSLI

Ønsker tilbud på skifte av venstre baklykt som er knust

VOLKSWAGEN GOLF - Bilskade/bulk

7072HEIMDAL

Bulk på panseret pga snøras

RENAULT ZOE - Bilskade/bulk

7048TRONDHEIM

Skade på dør, akkurat der hvor det går litt ut, etter en parkeringsskade: Bil som sto parkert ved siden av meg kom borti min bil med sin bildør. Kan se ut som litt av lakken ble slitt av, i tillegg til en liten bulk. Ønsker tilbud på to ting: 1. Pris for å fikse hele skaden, og 2. Pris for bare å fikse lakken slik at det ikke kommer noen varige skader/rustskader ut av bulken.

VOLVO V50 - Bilskade/bulk

7041TRONDHEIM

Fjerning av overflaterust på hjulbuer og noe overflaterust på dørene. Eventuelt litt flekk lakkering i tillegg.