Trenger du hjelp med å fikse bilskade eller bulk i Vinje?

Har du bulket eller skadet bilen? Når du legger ut en jobb på Mittanbud får tilbud fra flere godkjente bilverksteder i Vinje som kan hjelpe deg å rette ut bulken på bilen og andre skader på bilen.
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bulk- og bilskade-jobber i Vinje

Audi 1998 - TT, 157000 km - Rust + front

3890VINJE

Har to rustflekker på begge sidene av bilen. Lengt nede mot framhjula, både venstre og høyre. Ønsker å få vekk dette og lakere det sånn at det bli fint som nytt. Samt fronten har en skade. Ønsker å bytte hele fronten til en nyere grill og få dette lakert.

Volkswagen 2005 - TRANSPORTER+TDI, 127000 km - Lakkering

3890VINJE

Eg er på utkikk etter pris på heil lakkering av min Transporter t5 2005 mod, kort utgave. Bilen er kvit med ulakkerte fungere bak,framme og speil, ønsker å få dette lakkert i samme farge som resten av bilen. Det er litt rust på skivedører og bakluke, noko som eg au ønsker å fjerne. Det er i dag ikkje metalic lakk, men det er ønske å få på bilen. Panser,eine skivedører og eine bakskjerm er lakkert i etterkant, men den som har lakkert må ha enten bomma på fargekoden, eller lagt på for lite lakk. Det er litt småbutikker på bakluke,dør på skrieidører og på passasjerdøra. Bilen er brukt som firmabil føre jeg kjøpte den, å det synes i lakken.. Så ønsket er å få heillakert bilen med metaliclakk,få vekk bulker og rust.

Få tilbud fra flere bilverksteder

Legg inn ditt bilnummer så henter vi info om kjøretøyet ditt for deg

Norske registreringsnummer

N

Hvorfor trenger vi dette?

Bilverkstedene trenger registreringsnummer for å få opp hvilke deler som trengs for jobben. Det blir også lettere å gi en pris på jobben. Har du en utenlandsk bil må du kontakte kundeservice.

Legg ut en jobb og få tilbud

Trenger du hjelp med å fikse bilskade eller bulk?

Legg ut en jobb og få tilbud