Bilskade/bulk - Kristiansund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Volvo 2006 - XC90 - Bilskade/bulk

6511KRISTIANSUND N

hei har du Ekte Volvo XC90 Gulvmatter Sort

Volvo 1964 - AMAZON - Bilskade/bulk

6512KRISTIANSUND N

Ønsker pris på rustsveising og lakkering. Bilen er demontert og delvist sandblåst / forzinket. Det er rusthull bak på kanaler og på skjermbuer bak, og i golvet mellom bagasjerom og bakskjerm. Må også sveises litt på venstre innerskjerm foran, og noen små hull i golvet venstre foran. Dører og skjermer er demontert og i bra stand. Noen småbulker her og der, men ikke noe større ting, bortsett fra høyre bakskjerm som ikke er helt jevn. Jeg monterer bilen igjen selv. Bilen står i Kristiansund.

* Fortsatt ledig: Bmw 1998 - 523+I+A - Div arbeid

6509KRISTIANSUND N

1. ønsker "befaring" og tilbud på taking av rust på min BMW. rusten er ikke alvorlig og har dukket opp på bakluken. usikker på om det er nødvendig med lakkering. 2. skfite av bakre vindsuvisker motor. jeg har motoren 3. skifte av olje i automatkasse. jeg kan stille med olje, filter og pakning. 4. hjulstillingskontroll forran 5. skifte av hjullager bak, 1 stk. jeg har hjullageret 6. høgre vindu passasjer bak vil ikke gå opp. trenger skifte av "wire". 7. diagnosetest. airbaglampe lyser. mulighens sensor i passasjersete. må få slettet feilkode knyttet til slitt styrelager. ønsker tilbud på hele eller deler av oppdraget. det er greit visst du holder til i kristiansund eller i umiddelbar nærhet hører ifra dere :)

* Fortsatt ledig: Audi 2010 - A3 - Reparering av skade

6522FREI

Hei, Jeg har rygget borti en annen bil og fått noen riper samt ett lite hull på bakre støtfanger jeg skulle fått fikset. Bilen er en sølvgrå Audi A3. Ta kontakt på mail.

Riper og hull i bakre støtdemper

6522FREI

Rygget inn i en bil, fikk noen riper og ett hull i høyre side på støtfanger som er av plastikk. Farge sølv.

* Fortsatt ledig: Peugeot 2007 - 207, 66000 km - Småbulker og diverse

6516KRISTIANSUND N

Trenger å rett småbulker kommet av handlevogner som har dultet borti bilen når parkert. Trenger også å rette ut ujevnheter ved at dørene har kommet bort noe. Evt også fikse småriper men her vurderes foliering. Eksosanlegget henger da det ytterset festet har rustet og falt ned, vil ikke skifte hele eksosanlegget. Skifte av olje og oljefilter. Skifte av hjullager da gjengene er slitte og får på kun 2 bolter på det ene bakhjulet. Sjekk også bremseskiver/klosser på bakhjula. Døra på venstreside er ikke helt i vater etter å ha skiftet hengsler-sjekk av dette.

Få tilbud fra flere bilverksteder

Legg inn ditt bilnummer så henter vi info om kjøretøyet ditt for deg

Norske registreringsnummer

N

Hvorfor trenger vi dette?

Bilverkstedene trenger registreringsnummer for å få opp hvilke deler som trengs for jobben. Det blir også lettere å gi en pris på jobben. Har du en utenlandsk bil må du kontakte kundeservice.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud