Om bedriftene

Mittanbud er et av våre viktigste verktøy - Winther Autoservice

Terje Winther legger ikke skjul på at han var skeptisk da han ble kontaktet av Mittanbud første gang. Men skepsisen forsvant med jobbene som kom inn. I dag er Mittanbud et av de viktigste verktøyene Winther Autoservice bruker for å få flere kunder.

 

Terje Winther legger ikke skjul på at han var skeptisk da han ble kontaktet av Mittanbud første gang. Men skepsisen forsvant med jobbene som kom inn. I dag er Mittanbud et av de viktigste verktøyene Winther Autoservice bruker.

LES OGSÅ: Vestby Elektro – Vi har fått veldig mye igjen for å bruke Mittanbud aktivt

LES OGSÅ: Byggmester Hetland - Bygde opp sitt eget firma med Mittanbud

Winther Autoservice holder til på Tunga i Trondheim. Her treffer vi innehaveren, Terje Winther. Han fremstår som en rolig og sindig mann, men skinnet bedrar. Faktum er at han har drevet med diverse "adrenalinsporter" – som han selv kaller det – i alle år: fallskjermhopping, dykking og ikke minst dragracing. Men det aller meste av tiden har han brukt til å mekke på andres biler.

Portrettbilde av en smilende Terje Winther
– Jeg var nok litt skeptisk i starten, men det har vist seg at det genererer en stor del av jobbene vi utfører i dag, sier Terje Winther

Må være synlig på nett

– Jeg har vært interessert i mekanikk og biler helt siden barndommen, så det var ingen tilfeldighet at jeg utdannet meg til bilmekaniker, forteller Terje Winther. – Etter noen år som ansatt hos andre startet jeg opp mitt eget bilverksted. I dag er vi åtte mann her, og har fullt opp med jobb.

Terje Winther forteller at bedriften ble kontaktet av Mittanbud for 5-6 år siden.

– Jeg var nok litt skeptisk i starten, men det har vist seg at det genererer en stor del av jobbene vi utfører i dag. Vi ser jo at vi må være synlig på nett, det er der kundene søker etter tjenestetilbydere. Det er veldig viktig å få fornøyde kunder ut døra, sånn at vi får gode evalueringer. Alt handler ikke om pris, det finnes alltid et bakgårdsverksted som kan gjøre jobben billigere. Det går på tillit, og at kunden føler seg trygg på at jobben utføres på profesjonelt vis, sier Winther.

De useriøse siles bort

Winther medgir at det finnes en god del useriøse aktører i bransjen, men han anser ikke dem som konkurrenter. Han synes det er flott at Mittanbud har silt bort de useriøse fra tjenesten; bare verksteder som er godkjent av Statens Vegvesen får være på Mittanbud.

– Når kunden går inn og søker på "verksted" på Mittanbud, så ser de at vi er momsregistrert og at alle godkjenninger er på plass. Det gir trygghet for kunden.

LES OGSÅ: Mittanbud kvalitetssikrer evalueringene

All nødvendig info på sølvfat

– Når kunder tar kontakt via Mittanbud må de taste inn bilens registreringsnummer. Det er til veldig god hjelp for oss. Da får vi opp all nødvendig info om bilen og kan lettere gi et nøyaktig prisoverslag på jobben. Vi kan også finne ut når bilen skal EU-kontrolleres, og eventuelt tilby kunden å utføre kontrollen samtidig. Det tjener jo både vi og kunden på.

Han har vanskelig for å forstå de bilverkstedene som fortsatt nøler med å få tilgang til den stadig økende kundemassen på Mittanbud:

– Hvis du er skeptisk til den tjenesten her, da tror jeg tiden har gått ifra deg. Man er nødt til å være synlig på sånne tjenester i dag. Det er ingen vei utenom, avslutter Winther.

Her kan du enkelt komme i kontakt med flere dyktige bilverksteder nær deg

Vil du få inspirasjon og tips til oppussing av din bolig?

Meld deg på Mittanbuds nyhetsbrev. Hold deg oppdatert på trender, få eksperttips og bli inspirert til ditt neste oppussingsprosjekt.