På utkikk etter rørlegger i Balsfjord?

Trenger du en rørlegger til et planlagt prosjekt, reparasjoner, utbedringer eller oppgraderinger i Balsfjord? På Mittanbud vil dyktige rørleggere i Balsfjord konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter rørlegger i Balsfjord?

Trenger du en rørlegger til et planlagt prosjekt, reparasjoner, utbedringer eller oppgraderinger i Balsfjord? På Mittanbud vil dyktige rørleggere i Balsfjord konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste rørleggerjobber i Balsfjord

Bytte til ny vannpumpe, montere ny kjøkkenvask og reparere toalett på gammel hytte

9056MORTENHALS

Vi har en eldre tømmerhytte med privat brønn. Vannpumpa er ødelagt. Trenger en ny pumpe og montering av denne. Holder også på å pusse opp kjøkkenet, og trenger hjelp til å montere kjøkkenvask og blandebatteri på eksisterende rør. NB! Rørene er kobberrør og ligger synlig på veggen ( pga tømmervegger). Vi trenger også hjelp til å reparer toalettet (skylle ned-funksjonen), evt. kan vi vurdere å bytte ut toalettet hvis nødvendig.

Reprasjon av bad

9050STORSTEINNES

Oppsto vannlekkasje 2 dager før jul, takstmann fra Gjensidige har vært på befaring og tatt en takst. Grunnen til lekkasje er at det ikke er membran rundt sluk og mulighet for at sluk er litt tett. Det må legges ny membran på gulvet og varmekabler. Ønsker prisoverslag på hele jobben da dette å er en sak som sendes inn til eierskifteforsikring.

Bytte avløpsrør mellom hus og septiktank

9055MEISTERVIK

Ønsker tilbud på gravearbeid, samt bytte av avløpsrør mellom hus og septiktank. Avløpsrøret er ca. 10 meter langt. Røret ligger ca. 110cm under bakken ved septiktank og 150cm under bakken ved hus. Det ligger ingen kabler i bakken der det skal graves.

Oppbygging av bad

9042LAKSVATN

Har et lite bad som er revet i forbindelse med en forsikringssak og skal bygges opp på nytt. Ønsker å ha det litt annerledes enn før (forsikringen vil kun bygge det opp som det var). Flislagt gulv med gulvvarme, baderomsplater på vegger, montering av befintlig innredning og tilkobling av dusj, do og vask samt elektro.

Rørlegging til 2 hytter i Laksvatn

9042LAKSVATN

Vi har en hytte i Laksvatn og nytt hytte skal installeres til sommeren ved siden av eksisterende hytte. Vi borer for vann etter påsken og ønsker å tilføre vann til begge hyttene. Laksvatneveien. Eiendommene ligger rett ved siden av hverandre. En enkel hytte skal ligge på samme linje som den gamle (se markeringen i gull i grunnkart bildet). Hytte plan på Bnr 44 finner du i bilde nr 2. Her ligger kjøkken og bad ikke veg i veg. Denne har rør som tilbringer vann fra fjellet (ubrukelig på vinter pga frost) (Se skisse i bilde nr 3) Vi ønsker tilbud fra dere om: 1) rørlegging fra brønn til begge hytter (Vi vet ikke ennå hvor det skal borres, men regner med det er en plass på eiendommen, nært hyttene) 2) to små varmtvannsbereder og kobling til dusj for en enkel/kort dusj på badet i begge hytter 3) instant varmt vann (eller en lignende enkel løsning) for kjøkenet i hytte på Bnr 44. 4) I dag har vi Cinderella forbrennings toalett i hytte på Bnr 44, men vi vil gjerne høre om det er lov og mulig å legge til Urinal fra Cinderella i begge hytter. Hvordan skal teregnen under forberedes hvis så? Sand filtrering? Eventuelt montere septisk tank som kan samle fra begge hytter 5) gravinga som trenges for rørlegging, eventuelt til septisk tank 6) søknader til kommunen. Utslipstilatelse? Med tanke på miljø, vi ønsker å begrense vannbruken i begge hyttene. Ta gjerne dette i beregningen når det gjelder type/størrelse av varmtvannsbereder og generelt ellers installasjonen. Eventuelt, hva er den enkleste/lovlig løsning for å ha en enkel dusk og toalett? Ta gjerne kontakt for mer info, eventuelt for befaring.

Ny varmtvannsbereder og litt småting

9040NORDKJOSBOTN

Ønsker tilbud på ny varmtvannsbereder ca250l. Skifte av 2 blandebatteri og bytte av hovedvann stengeventil innvendig i hus.

Siste evalueringer
Renovering av eldre hus

Jevnt over godt fornøyd.

Okt. 2012
J

Jeanette om BYGG OG RENOVERING PIOTR SZULC