Rørlegger i Nesbyen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Rørlegger i Nesbyen

VIKEN VARME OG SANITÆR AS

Viken Varme og Sanitær er et rørlegger firma i Ål som tar på oss jobber i hele Hallingdal. Vi tar på oss både store og små jobber. Med over 20 år i bransjen kan du stole på at vi gjør jobben på en bra og effektiv måte sånn som du ønsker å få det.

Mars 2021

Skifte ut toalett, samt lage opplegg for vaskemaskin (i tilknytning til toalettet)

"Kjapt utført i henhold til avtale. God kommunikasjon underveis."
T
Torbjørn
VIKEN VARME OG SANITÆR AS
Siste registrerte jobber

Kople på vask på toalettrom

3540NESBYEN

Har fjernet gammel vask på toalettrom. Trenger hjelp til å kolpe på vann og avløp. Det er røropplegg klart.

Sette inn en dusj og wc samt vask i en bod

3540NESBYEN

Vi har ei hytte på Lyseren, Nesbyen. I den isolerte ytterboden på 4,3 kvm ønsker vi å sette inn et dusjkabinett, et toalett og en servant. Vi ønsker videre å legge varmekabler og fliser på gulvet. I dag er det fliser på gulvet, men ikke varmekabler, kun panelovn på veggen. Det står en varmtvannsbereder innerst i boden og det finnes et sluk, men trolig er ikke det dimensjonert til et vanlig toalett. Vi ønsker oss et vegghengt toalett og har plass til et 80 x80 cm dusjkabinett. Vi trenger å åpne opp og sette inn en dør på vegg inntil soverom. Hva vil dette koste?

* Fortsatt ledig: Bytte ut en eldre varmtvannsbereder i kjelleren

3540NESBYEN

Jeg skal bytte ut en eldre varmtvannsbereder i kjelleren. Jeg har kjøpt in en ny bereder fra megaflis og den ankommer om noen dager. Berederen: Høiax Connected 200. Varmtvannsberederen er i kjelleren og skal flyttes 4-5 meter fra en gang i kjelleren til et våtrommet hvor jeg allerede har 1 varmtvannsbereder stående så begge 2 blir samlet der. * Sluk er til stede i rommet hvor tanken skal plasseres * Hovedstoppekran er i samme rommet * Bereder som skal skiftes ut står lett tilgjengelig "ikke bygget inn" * Normalt vanntrykk uten behov for reduksjonsventil og ekspansjonskar * Den gamle trenges ikke kjøres bort. * Det er ledig strømkontakt i rommet for berederen.

Montering av sanitærutstyr

3540NESBYEN

Vi bygger ny hytte hvor alle bad skal innredes med sanitærutstyr. Resterende rørleggerarbeid er gjennomført. Utstyrslisten finnes vedlagt. Omfanget er tre baderom og en WC som inneholder: 4 toaletter 2 flisbygde dusjer med innbyggingskomponenter og to slukrenner 1 steamkabinett 4 servanter 4 servantbatteri Utstyret som benyttes er innbyggingskomponenter fra Hans Grohe AXOR One. Sisterner er Geberit Monolith Plus med kullfilter og luktavsug. Alle servanter er bolleservanter montert på topp av allerede monterte servantskap/innredninger. Innredningene må kobles til vann og avløp. Alt utstyr er allerede innkjøpt. Forbruksmateriell og rørdeler må påregnes. Arbeid ønskes utført så fort som mulig.

Doffin - Nesbyen renseanlegg, Entreprise VA1-Ledningsanlegg, Overføringsledninger

3540NESBYEN

Levering og montasje av ledningsanlegg på ca. 700 m mellom planlagt avløpspumpestasjon Bringo og tomtegrensen til det nye avløpsrenseanlegg Nesbyen. Anlegget omfatter hovedsakelig ledninger for drikkevann, avløpsvann og trekkerør for strøm og data. Traseen har med seg blant annet elvekryssing, banekryssing, kryssing av høyspentledning og kryssing av riksvei og fylkesvei.

Væske-Vann varmepumpe

3540NESBYEN

Jeg har en hytte i Tverrlia, Nesbyen. Ønsker å koble på en varmepumpe på et eksisterende vannbårent gulvvarmeanlegg. Det ble i 1999 borret to energi hull på 100 meter på skrå hver sin vei fra kum som ligger sa. 2, 5 mtr. ut fra hjørnet på hytta. Det er montert 40 mm. kolektorer i hvert hull, som er fylt med vann og glykol (dette ble gjort i mars 1999). Det er også lagt inn 50 mm rør fra kum og inn i hytta/teknisk rom.