På utkikk etter rørlegger i Nittedal?

Trenger du en rørlegger til et planlagt prosjekt, reparasjoner, utbedringer eller oppgraderinger i Nittedal? På Mittanbud vil dyktige rørleggere i Nittedal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter rørlegger i Nittedal?

Trenger du en rørlegger til et planlagt prosjekt, reparasjoner, utbedringer eller oppgraderinger i Nittedal? På Mittanbud vil dyktige rørleggere i Nittedal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste rørleggerjobber i Nittedal

Flytte avløpsrør på kjøkken

1482NITTEDAL

Trenger å bore hull i betonggulv og flytte avløpsrør på kjøkken.

Ansvarlig tømrer til åpninger i bærende vegger og et takoppløft

1482NITTEDAL

Vi er godt igang med oppussing av en enebolig og trenger hjelp (ansvarlig tømrer) med å gjøre et takoppløft, sette inn 2 metallbjelker for å lage åpninger i bærende vegger, sette inn 4x3m mønedrager og støtter til mønedrager. Det er mulighet for å gjøre en del av de andre jobbene i prosjektet i tillegg hvis samarbeidet fungerer godt. Prosjektet inkluderer blandt annet nytt varmesystem, nytt ventilasjonsanlegg, nytt avløp og vann, tilleggsisolering, nye vinduer, vaskerom, nytt baderom, to nye toaletter, ny dusj og sauna, andre endringer i planløsning og ny trapp.

Small Plumbing

1481HAGAN

Toilet installation and small plumbing job area 3,3mt X 1.75 mtr

Ventilasjon, varme og sanitær til enebolig

1482NITTEDAL

Vi skal legge inn nytt vann, varme, ventilasjon og avløp i en enebolig. Vi har forberedt mye så jobben kan egentlig starte så snart rørlegger har mulighet å starte. Vi ønsker balansert ventilasjon, vannbåren varme, nye avløpsrør og vannrør til koblingen mot kommunen sine rør, ved veien. Det er ikke vannbåren varme i dag, men vi planlegger gulvvarme nå som vi pusser opp. Vi skal installere bergvarme. Vi har, som man ser i vedlagte bilder, åpnet betongen i kjelleren slik at det er mulig å legge inn vann og avløpsrørene frem til et service sjakt som vi har bygd midt i huset. Det er godt om plass for ventilasjon i loftsetasjen som har isolerte kneloft for tekniske installasjoner.

To enkle rørleggeroppgaver

1484HAKADAL

Trenger rørlegger som kan koble til hybelkjøkken (se bilde 1 og 4) Det er vann og avløp der hybelkjøkkenet skal stå. Det er ønskelig å fjerne eksisterende kran og utslagsvask. Om det ikke medfører alt for store inngrep, er det også ønskelig med opplegg for vaskemaskin lenger inn i rommet. Trenger også pris på montering av dusjkabinett (se bilde 2 og 3). Det er vann og avløp der også.

Outdoor tap

1481HAGAN

Hi i require a tap replacing in the basement as it leaks when connected to a hose. and also an outdoor tap fitting to the house.

Siste evalueringer
Trenger rørlegger for å fikse en liten kran

Veldig fornøyd med arbeidet. Alle avtaler ble holdt. Ingen overraskelse. God kommunikasjon underveis. Veldig fornøyd med prisen også. Kommer til å bruke Cerik Rør igjen👍

Jan. 2024
L

Lavnish om Ceric Rør

Frogner
Bytte av varmtvannbereder

Installasjon av ny varmtvannsbereder, jobben ser bra ut og jeg fikk forslag på løsninger under veis. Meget bra kommunikasjon med Svein.

Jan. 2024
U

Ulf om SVEIN LØKENFLAEN RØRLEGGERSERVICE AS

Hagan
Nesten helt tett avløpsrør på badet

Kom til avtalt tid og gjorde jobben. Veldig fornøyd

Jan. 2024
R

Ruby om Hadeland Høytrykk AS

Hakadal
Bytte av varmtvannsbereder og flytting av vannrør til nytt kjøkken.

Veldig fornøyd med hele prosessen, var ikke det billigste alternativet , men var uten tvil det beste tilbudet når det kommer til kvalitet, gjennomføring, kommunikasjon og løsninger levert som er i henhold til gjeldene regler. Rørlegger kom også med gode råd underveis til valg av løsninger. Rørleggeren lagde hull som ser fine ut i kjøkkenskap, la rørene fint, og ryddet bra opp etter seg. Kan virkelig anbefale disse og vil bruke dem på fremtidige løsninger selv.

Des. 2023
D

David om RØR OG VEDLIKEHOLD AS

Hagan
lekkasje under to baderomsvasker

Kjapt og greit gjennomført arbeid, god informasjon underveis.

Des. 2023
T

Tone om Proff Rørlegger AS

Hagan
Dusj sluk lukter kloakk

Flink og effektiv👍

Des. 2023
S

Sohail om STUBBERUD MULTISERVICE

Hagan
Skifte varmtvannsbereder

Kom til avtalt tid. Rask og effektiv. Blid og trivelig rørlegger.

Nov. 2023
S

Stephen om DØGNVAKTA AS

Nittedal
Muslim Shower «Rompe spyler»

Veldig hyggelig folk som kommer og gjør jobben. Men kvaliteten kunne vært bedre når jeg betaler 6000kr for to toalett dusj, Da forventer jeg at toalett dusj slangen er fine. Og kan få velge mellom forskjellige slanger. Fikk følelse av at de var ikke noe særlig bra kvalitet. Generelt Arbeidet er en solid arbeid men kvaliteten kunne vært bedre. Er kjempe fornøyd men ikke verdt 6000kr. Anbefalt om det er noe smått som skal gjøres.

Nov. 2023
H

Hassan om Nodin Entreprenør AS

Hakadal
Rørlegger kjøkkenmontering.

God jobb til avtalt tid og pris. Positiv og hyggelig.

Nov. 2023
Ø

Øyvind om Hermes VVS AS

Hagan
Bytte kjøkkenarmatur

Raskt og fleksibelt løst. Litt overrasket over at rørlegger ikke hadde med ekstra rørdeler, men vi fikk tydelig info og kunne sluttføre jobben selv.

Nov. 2023
T

Tor om HADELAND RØRSERVICE AS

Nittedal
Demontering av ikke tilkoblet toalett

Ryddig og effektiv

Okt. 2023
A

Andreas om Hermes VVS AS

Oslo
Pusse opp/renovere bad

Ifbm totalrenovering av vårt la vi ut jobben på Mitt anbud. Vi hadde 6 forskjellige firmaer på befaring som ga pristilbud. Vi valgte Sofienberg bygg as på grunn av den utrolig grundige befaringen og pristilbudet som var komplett og detaljert. Det var viktig for oss med pålitelighet, og det fikk vi absolutt i alle ledd. Prosjektleder forsto virkelig våre ønsker og behov og hjalp oss effektivt i alle avgjørelser. Rimvydas som arbeidet hos oss var alltid punktlig, blid og enkel å samarbeide med. Å badet har blitt enda bedre enn vi hadde sett for oss, mye pga rådene vi fikk av alle de som var hos oss fra Sofienberg bygg. Vi har bare fint å si om dette firmaet. Anbefales så absolutt🙂

Sep. 2023
H

Hilde-Mari om SOFIENBERG BYGG AS

Slattum