På utkikk etter rørlegger i Melhus?

Trenger du en rørlegger til et planlagt prosjekt, reparasjoner, utbedringer eller oppgraderinger i Melhus? På Mittanbud vil dyktige rørleggere i Melhus konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter rørlegger i Melhus?

Trenger du en rørlegger til et planlagt prosjekt, reparasjoner, utbedringer eller oppgraderinger i Melhus? På Mittanbud vil dyktige rørleggere i Melhus konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste rørleggerjobber i Melhus

Graving og utskifte gamle rør utvendig

7236HOVIN I GAULDAL

Sak j ikke får dekket av forsikring. Gamle stikk for avløpsvann må skiftes. Vært flushet og brukt kamera uten bra nok resultat. Gammelt hus så budsjettet er ikke høyt. Ønsker gratis vurdering og prisoverslag før oppstart.

Utvendige rør avløp, graving utbytte.

7236HOVIN I GAULDAL

Delvis tette og gamle rør som må byttes, utvendig avløp. Finnes nogenlunde skaderapport. Vært flushet og inspisert m kamera. Ligger ca 1,2 til 2 meter dybde. Ikke stort budsjett da gammelt hus. Prisoverslag før oppstart nødvendig!

Montering av stoppekran

7224MELHUS

Montering av egen stoppekran i utleiedel. Røret har stoppekran i vår del av huset, men ikke i del delen som leies ut. Åpenbart problematisk hvis lekkasje skulle oppstå i utleiedel mens vi er borte. Ønsker helst jobben gjort denne uken, så setter pris på raskt svar!

Montering av ny utekran

7227GIMSE

Hei! Jeg ønsker og komme i kontakt med en hyggelig rørlegger som kan stikke innom hos oss og montere en ny utekran. Jeg har selv kjøpt kran: ( https://www.megaflis.no/hus--hage/hage-og-uterom/vanning-og-utekraner/fm-mattsson-utekran-mvarmt-og-kaldt-vann?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwgdayBhBQEiwAXhMxtohD3QBR9YBgTqdMF3GDPq4Yx6qZrp-e5WbaRmdHMRRV5pJsWyZaRxoCmBgQAvD_BwE ) Denne kranen gir både varm vann og kaldvann Jobben blir og fjerne eksistere utekran, koble den fra vannrør, borre nytt hull for varmvann montere utekranen, feste rørene til ytterkarnen, isolere og teste. Ta kontakt for info eventuelt en befaring. Vi høres! :)

Inspeksjon av gassdreven vannvarmer

7224MELHUS

Vi har kjøpt en husvogn på Øysand kolonihage med innlagt vann. Varmtvannet produseres av en gassdreven vannvarmer (ikke tank). Så vidt vi kan se fungerer ikke denne vannvarmeren, og vi har reklamert til kjøper. For å komme videre med reklamasjonen må vannvarmeren først inspiseres av en fagkyndig, som konstaterer at den ikke fungerer. Vi har hatt både rørleggere og andre innom, som ikke har tilstrekkelig fagkunnskap til å kunne påvise om vannvarmeren fungerer eller ikke. Vi leter derfor etter noen som har kunnskap om slike gassdrevne vannvarmere og kan bistå med nødvendig dokumentasjon i saken.

Lage bad i 2. etasje

7228KVÅL

Vi har et bad i 1. etasje som vurderes rives pga dårlig tilstand. Vi ønsker å etablere et bad i 2. etasje først. Rommet vi ønsker omgjort til bad er 240x240 cm med full takhøyde + en tilstøtende bod med skråtak på 98x129 cm (150 cm til taket innerst mot skråtaket). Rommet har sikringsboks som ønskes flyttet til veggen på utsiden. Vi vil vurdere flere alternativer mot pris: 1) Flis på vegger og gulv. 2) Baderomsplater på vegger, flis på gulv. 3) Baderomsplater på vegger, gulvbelegg på gulv. Vi ønsker elektrisk gulvvarme. Vi ønsker at badet skal ha vegghengt toalett og dusjhjørne og muligens også badekar.

Siste evalueringer
Avretting av gulv og påføring av membran

Fornøyd med kvaliteten på utført arbeid. Litt utfordrende kommunikasjon.

Feb. 2021
A

Arild om TACU'S SERVICES

Ler
Vaskerom

Vi fikk etablert et nytt vaskerom. Fra grovkjeller til ferdig vaskerom/storkjøkken/flerbruksrom. Fikk gode forslag til løsninger og endringer underveis ble tatt på strak arm. Kjapp oppstart av jobben, flott kvalitet på utført arbeid. Bra pris. Imøtekommende. Tidsfrist ikke holdt. Likevel veldig fornøyd med jobben. Vil gjerne bruke bedriften igjen!

Sep. 2020
T

Toril om TACU'S SERVICES

Korsvegen
Røropplegg i vaskerom med dusj og toalett

Trivelig, proff, til riktig tid og pris

Aug. 2020
J

John Ola om RØRTJENESTER AS

Ler
Ekspansjonskar

Rask oppfølging, kom til avtalt tid, effektiv og god pris. Anbefales 😊

Juli 2020
Ø

Øyvind Eriksson om RØRTJENESTER AS

Jakobsli
Montering av ny varmtvannspreder og fjerning av den gamle.

Var veldig hyggelig fra starten av, kom med gode løsninger som jeg ikke hadde trengt på før, gav en veldig god pris for arbeidet. Var veldig fleksibel med tidspunktet for oppmøte. Kan trygt anbefale Rennebu VVS.

Juni 2020
J

Jørn om RENNEBU VVS AS

Gimse
Bytte utekran,og montere en stykk ny utekran

Grei og ryddig kommunikasjon. Trivelig og profesjonel rørlegger som kom. Jobben ble gjort som avtalt og til avtalt pris.raskt og ryddig 😊

Juni 2020
R

Rune om MELHUS BYGG & EIENDOM AS

Lundamo
Installasjon av vedovn med vannkappe

Arbeidet ble utført på en bra og ryddig måte etter kundeønske. Anbefales

April 2020
P

Paul om TOP VVS AS

Gimse
Bytte varmtvannsbereder

Trivelig og dyktig rørlegger og god kommunikasjon

April 2020
J

Janicke om RØRTJENESTER AS

Kvål
Skiftet do, kommer litt vann under

Kom bare et par timer etter jeg ringte!😄 Var ikke hjemme, ringte når hun var ferdig! Kjapt og effektivt!😄

Jan. 2020
I

Iren om RØRTJENESTER AS

Melhus
Rørlegger

Ryddig og ordentlig firma. Helt ok pris. Gjorde jobben kjappt og ordentlig. Hyggelige folk. Kan sterkt anbefales

Okt. 2019
A

Ann om OLDERVIK RØRSERVICE AS

Melhus
dusjkabinett

Møtte opp til avtalt tid, rask, effektivt og bra arbeid. Forholdt seg til avtalt pris.

Okt. 2019
A

Astrid Houen om ORKLAND VVS AS

Hovin i gauldal
Pristilbud på 2 bad

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort og servicen!

Aug. 2019
e

eddy om BJELLVIKA BYGGSERVICE AS

Ler