Rørlegger i Høyanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Rørlegger i Høyanger

Øksland

4.5 (2)

Nov. 2019

* Fortsatt ledig: Oppussing av leilighet

"Grei utførelse til en grei pris."
Ø
Øivind
Roverud

YA-BYGG AS

3.8 (22)

”Yabygg A/S holder til på Slinde i Sogndal og er et snekkerfirma med norske og polske medarbeidere. Vi tar oppdrag innen snekkerarbeid, flis og mur og innvendig og utvendig oppussing og rehabilitering. Konkurransedyktig på pris, gode fagarbeidere og trygghet ved kontraktfestede avtaler”. Hjemmeside: www.yabygg.no, epost: yabygg@yabygg.no, tlf: Adam Mrozik – 46364707 (daglig leder - engelsk)

Aug. 2014

Ønsker å få lagt membran på 2 bad i hytte.

"Det ble lagt 12 kvadrat skifer og 10 kvadrat fliser. Arbeidet ble gjort på en efektiv måte og ble meget flott. Kan anbefales ."
U
UNKNOWN
Rådal
YA-BYGG AS
Siste registrerte jobber

Nytt bad

6993HØYANGER

Skal fjerne 2.etg av huset og bygge på ny etasje med full høgde. Trenger i den sammenheng rørlegger til å legge opp til 2dusjer, 1badekar, 2servanter og 1vegghengt toalett. Med alt det innbefatter.

Ny varmtvannsbereder

6993HØYANGER

Trenger ny 200 l varmtvannsbereder da det er lekkasje på den gamle.

* Fortsatt ledig: Luft til vatn pumpe

6995KYRKJEBØ

Har vannboren varme så ønsker tilbud på å innstalere luft til vatn pumpe med det som må gjerast og evt bytast ut.

* Fortsatt ledig: Fornying av røropplegg

6947LAVIK

Skal flytte varmvatnbereder fra kjøkken til bod. Må ha ny vegghengt bereder. Nye rør fra bod til kjøkken. Sette inn stoppekran i kjøkkendisk. Er ikkje i dag. Kjøkkeninnredning skal rivast, som forenklar tilkomst. Skal ha nytt vegghengt mekanisk høgderegulerbart toalett. 1 stk dusjvegg i glass. Dusjbatteri

* Fortsatt ledig: Montere vaskemaskin og tørketrommel

6993HØYANGER

Hei. Jeg trenger en rørlegger til å montere vaskemaskin og tørketrommel på badet mitt. De skal stå oppå hverandre. Badet ligger i første etasje i enebolig.

graving/drenering rundt enebolig

6993HØYANGER

trenger graving og fjerning av jordmasse rundt 3 vegger på huset, ny singel/grusmasse og utbytte av vann/kloakk fra huset til kommunale rør. veggene på huset er ca 9-10m på alle sider og 1.5-2m jord som må fjernes inntilt mur. innkjøp av plast/isolasjonsplater kan jeg ordne og legge selv.