Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Asker?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Asker? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Asker?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Asker? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste jobber tilknyttet stålgjerde og port i Asker

Flettverksgjerde

1383ASKER

Ca. 10-15 meter flettverksgjerde for å skille mellom to tomter. Høyde maks 1,5 m.

Skjøte på flettverksgjerde

3472BØDALEN

Ønsker å skjøte på et flettverksgjerde som er revet opp etter gravearbeid. Må skjøtes ca 10 m (ikke målt opp nøyaktig). Ønsker pris for både materialer og arbeid. Se bilder.

Fletteverksgjerde 100cm med montering, ca. 90m

1395HVALSTAD

Sette opp gjerde: Ønsker å få satt opp fletteverksgjerde i grønt pastbelagt på T-stoper. Total lengde er ca. 90m med 3 hjørner hvor det er ønskelig med åpning til port i det sørlige hjørnet. Grunnen er sandholdig morene med lite stein. Det er svake nivåforskjeller, men det er et eksisterende lavt tregjerde på det lengste trekket, usikker på hvordan man kan løse det pent.

Oppsett av nettinggjerde

3470SLEMMESTAD

Ønsker tilbud på oppsett av nettinggjerde. Ca 50 meter langt Høyde 120 cm

Gjerde inn tomt

3474ÅROS

Vi har en tomt på ca. to mål som vi ønsker å gjerde inn. Ønsket er å kunne ha større hunder løse i hagen, uten å bekymre oss for at hundene slipper gjennom gjerdet. Forstår at tegningene ikke er nøyaktige nok, men kanskje det kan være et fint sted å starte. Med tegningene til grunn, ønsker vi å få innsikt i hvilket budsjett vi bør legge oss på. Det er tiltenkt enten flettverksgjerde eller spilegjerde. Ønsker gjerne en befaring når det blir tomt for snø.

Områdesikring med gjerde og porter rundt ett sameie

1384ASKER

Vi trenger høye gjerder og låsbare porter.

Siste evalueringer
Utendørs rekkverk

Fint og effektivt utført arbeid (utendørs rekkverk, betongplatting til uteenhet varmepumpe). Høy kvalitet. God kommunikasjon underveis. OK pris. Jeg er godt fornøyd.

Juni 2021
H

Hans A. om ALT I STÅL

Asker
Ca 52 meter fletteverksgjerde med overligger samt 2 stk port

Veldig fornøyd med oppført flettverksgjerde og monterte porter. Dette er et selskap jeg kan anbefale på det varmeste; profesjonelle, hyggelige og pålitelige

Mai 2021
K

Karina Berg om RENT HUS & GJERDER KOWALCZYK

Billingstad
Fletteverksgjerde

Raskt og bra levering. Vil bruke dem igjen

Mai 2021
A

Andreas om DRAMMENS PORT-OG GJERDEFABRIKK AS

Nesøya
Sort gjerde og port

Dyktige fagfolk og løsningsorienterte. Veldig fornøyd med jobben.

April 2021
S

Stina om RENT HUS & GJERDER KOWALCZYK

Nesøya
Sette opp 57 meter gjerde på tomtegrensen

Ca 50m gjerde. God og tydelig kommunikasjon. Vi måtte påvise en el-kabel, de håndterte alt rundt dette, formaliteter, ansvar etc. Montert til avtalt tid og kvalitet. Det ble bedre enn vi ventet. Veldig fornøyd.

Des. 2020
E

Edmund om DRAMMENS PORT-OG GJERDEFABRIKK AS

Slemmestad
Sette opp gjerde og fundament

Godt håndverk!

Okt. 2020
O

Ole Morten Ona om DRAMMENS PORT-OG GJERDEFABRIKK AS

Sofiemyr
Gjerde på stablemur og gjerde i grus

Effektive og etter mitt syn godt arbeid. Litt vanskelige å kommunisere med før jobben ble gjort. Mange telefoner og SMS med lang besvarelsestid.

Sep. 2020
P

Pål Arne om GJERDE MONTØR AS

Heggedal
Sikringsgjerde skrent, ASKER

Ryddig opplegg! Raskt, pålitelig og effektivt!

Sep. 2020
E

Einar om GJERDE MONTØR AS

Oslo
Dobbel smijernsport med liten sideport

Vi er svært fornøyd med leveransen. Vi hadde innledningsvis en nyttig og effektiv befaring med veldig godt forslag til løsning som vi valgte å benytte oss av. Porten ble levert godt innenfor skissert tidsplan og arbeidet var veldig bra utført. Leverandøren har lang erfaring og utførelsen ble veldig flott. Det skader ikke at de også er veldig hyggelige og pålitelige. Vi anbefaler Alt i Smijern fullt og helt.

Juni 2020
M

Maria Kristin om ALT I SMIJERN AS

Nesbru
Metallarbeid - ben til benk

Jeg er fantastisk fornøyd med arbeidet. Fikk det jeg trengte til avtalt pris. Kom med forslag på hvordan ting kunne løses. Kommer til å bruke vedkommende i fremtiden =) Mvh Johan

April 2020
J

Johan om HAGE & PARK AS

Asker
Montering av gjerdestolper

Kom på befaring og hadde gode innspill. Monteringen var effektiv og ble gjort som avtalt. Litt kommunikasjonsproblemer underveis rundt stolpehøyder, men det løste seg greit. Dette kan de. Billigst var de også av alle som ga tilbud.

Sep. 2019
F

Fredrik om GJERDE MONTØR AS

Asker
Oppsetting av gjerde - 26 + 36 meter

Gjennomført som avtalt - bra arbeid.

Aug. 2019
K

Kjetil om RENT HUS & GJERDER KOWALCZYK

Klokkarstua