Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Lørenskog?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Lørenskog? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Lørenskog?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Lørenskog? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet stålgjerde og port i Lørenskog

Montering av nytt acodrain, inn sidestøping og oppretting av garasjeinnkjørselel

1461LØRENSKOG

Vi har 2 utfordringer som skal ses i sammenheng. Vi må skifte eksisternede Acudrain som har fysisk knekt. I tillegg må Bettongdekket som som fysisk garasjeport lander på rettes opp, slik at porten lander plant. Der skal det også legges en stålskinne under garasjeportlista(gummilista) for å stå imot bedre slitasje.

Galvanisert fletteverksgjerde

1470LØRENSKOG

Montere opp ca 7m fletteverksgjerde pluss port montert på fjellgrunn. Ønsker ett prisoverslag på jobb+materialer og ett eget overslag på jobb+materialer, men der jeg borer og støper til festestolper selv.

Nettinggjerde med overligger

1476RASTA

3 punkter er viktige for oss - god kvalitet på arbeidet - god pris - arbeidet kan gjøres raskt Ønsker nettinggjerne med overligger ca 25m. Mulig vi går for 35m. Høyde 1,2m. Ønsker tilbud på både sort farge og stålfarget. Må forankres i fjell. Mulig å komme på befaring 9. - 13. Mai.

Montere metallgjerde

1470LØRENSKOG

Montering av metallgjerde. Total ca 9 meter. Ca 7 meter av gjerde monteres på stein. Resten på treverk. Se bilder. Jeg har alt av utstyr. Trenger fort som mulig arbeid utført. Rekkverk som er nå må demonteres.

Gjerde

1461LØRENSKOG

Del 1: Vi ønsker å fjerne og sette opp nytt gjerde av stål pga skader på det. Deler av gjerde er bak tre/hekk og ønsker derfor kun enkelt gjerde som feks her: https://prisklok.no/villagjerde-150cm?utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gbraid=0AAAAApkBzSRGQB-EuZ-yu-tbr4-2FT-hz&gclid=CjwKCAjw5v2wBhBrEiwAXDDoJbPpy_DNXjUVZ7aN3qJfdpwHQg8aX-91P5srO-NoPaTArA3lF6rjCxoC4REQAvD_BwE Del 2: deler av Hagen har utsikt mot et fellesarena og er veldig synlig. Ønsker å se på mulighet for gjerde av tre av mer klassisk pen stil. Ønsker befaring før nærmere avtale av å sette dette opp

Støpe grunn til garasje, etablering av gjerde og legging av plen

1470LØRENSKOG

Hei! Vi planlegger å bygge grasje og har behov for noen som kan støpe grunnmuren. Størrelsen på garasjen vil være 32-36m2. Vi ønsker den isolert mot tele. I forbindelse med dette ønsker vi også å legge rør for det elektriske til den kommende garasjen. I tillegg vil vi samtidig etablere gjerder på en side av tomat, og vi ønsker å fikse på et utslitt nettingjerde. Det er ca 12-15m med nytt gjerde vi trenger, hvor det også skal være en port i gjerde. Det som skal fikses på er ca. 6 meter. En del av gårdsplassen skal omgjøres fra gårdsplass med pukk til plen. Det er ca. 15-20m2 det er snakk om.

Siste evalueringer
Feste gjerde til stolper også en skjøt

Meget rask og god kommunikasjon. Reparerte gjerdet raskt og innenfor avtalt tid. Helt topp håndverk.

April 2018
H

Håvard Siegel om DRAMMENS PORT-OG GJERDEFABRIKK AS

Lørenskog
SMIJERNSREKKVERK - LENGDE CA 17 meter.

Det ble ikke en god start her. Mottok et tilbud som leverandøren ikke ville stå ved. Teksten i tilbudet levnet ingen tvil, men når vi gikk for dette opplyste de at det var en misforståelse og at de ikke kunne stå ved tilbudet. Vi var interessert i å få utført arbeidet raskt og de kunne levere raskt, så vi gikk for "deres" pris likevel. Jobben ble raskt og effektivt utført, og selv om enkelte av gjerdestolpene er vridd ser resultatet bra ut.

Sep. 2013
E

Eivind Kjølsvik om SMIJERNGROSSISTEN

Rasta
Flettværkgjerde

Veldig rask og effektiv montering. Til prisen vi avtalte. Meget fornøyd.

Mai 2013
M

Marianne om ROMERIKE MONTASJE OG SERVICE AS

Lørenskog
Oppsetting av gjerde med port. Strekket er ca 11 meter.

Dette var en liten jobb men bedriften var raskt på befaring og meget effektiv under arbeid. De hadde konstruktive innspill på jobben uten at det påvirket prisen. Effektiv, hyggelig, anbefales.

Sep. 2012
S

Stein Egil om PROFF HÅNDVERKER POPESCU

Lørenskog