Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Ski?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Ski? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Ski?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Ski? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet stålgjerde og port i Ski

Flytte stålgjerde og fixe port

1400SKI

God dag, på vägarna av Furumogrenda realsameie önskar vi tillbud på att flytta vårt staket runt en damm och att fixa porten som är skev. Materialet bör kunna återanvändas. Det gröna området på bilden är där vi har staket idag.

Ønsker tilbud på oppsett av nytt sort nettinggjerde

1406SKI

Ønsker tilbud på nytt gjerde inkl. oppsett. Høyde 1. meter. Nettingfarve : Sort/svart. Med svarte overliggere og da selvsagt med stolper i sort stål. Antatt lengde 50-60 løpe meter. Skal settes opp i Ski i Nordre Follo. Ønsker pris. ferdig oppsatt. Grunnen er jordmasser.

Pris på gjerde privat hage, inkl montering

1400SKI

Ønsker pris på sort fletteverksgjerde, ca. 20 løpemeter. Også åpen for tilbud på andre typer gjerder i sort. Pris med overligger inkl.montering.

Nettinggjerde / flettverksgjerde, ca 70 meter

1406SKI

Ønsker tilbud på levering og montering av ca 70 meter galvanisert gjerde. Skrånende tomt.

Diverse Omgjøring/hagearbeid Ski

1406SKI

Jeg har et hageprosjekt jeg ønsker å få utført i løpet av vår/sommer. Legger ved noen skisser på hvordan det ser ut i dag, og hvordan jeg ser for meg uteområdet ferdig. Typisk tømrerarbeid som bygging av ny terrasse, elektrikerarbeid ol. ordner jeg selv. Det bør tas en befaring på plassen, men i hovedsak dreier det seg om følgende: - Etablere skråning med hallingtorv mot nabo i Nord/Vest med et sort flettverksgjerde på toppen, fylle inntil og flytte noen større thuja hekkplanter. Utførelse/høyder er avklart med nabo. - Rive gammel mur og ta vekk gammel sandkasse, se skisse - Flytte 1 stk prydepletre iht. skisse - Rive eksiterende terrasse, noe justering av terreng for etablering av ny terrasse. - Etablere ferdigplen på deler av område med eksisterende terrasse iht skisse - Grave ned diverse trekkerør for el punkter (div punkter for lys i terrasse) - Avrette/legge heller/belegningsstein på to soner (se skisse) - Rive gjerde mellom mur og huset, sette opp nytt i PVC - Bygge ny terrasse/hagekasser og levegger iht ny skisse (har tilgang til snekker selv som kan ta dette) - Sette opp hagestue (har tilgang til snekker selv som kan ta dette)

Hageport

1424SKI

Enkel hageport med portstolper i treverk. Bredde på vei/åpning ca 150 cm.

Siste evalueringer
Fletteverksgjerde og port

Kunne komme på befaring allerede samme dag. Ble enige om hvordan gjerdet skulle være, ble tatt mål og fikk en pris som var god. Gjerdet med port ble satt opp noen dager senere og ble akkurat slik vi hadde sett for oss. De hjalp oss også med å justere et eksisterende gjerde, uten tillegg i prisen. Meget fornøyd. Hadde brukt de igjen. Anbefales!

Feb. 2020
A

Anine om GJERDE MONTØR AS

Ski
Fletteverksgjerde

Super jobb, supert firma. Alt ble helt perfekt!

Feb. 2020
M

Marcus Goplen om GJERDE MONTØR AS

SKI
Bygge port

Fast and good work

Nov. 2019
C

Caroline Eriksen om Bygg Michal Marek

Ski
Montering av hagegjerde.

Monterte tilsammen ca 100 meter netting gjerde. Effektivt arbeide. Proffe folk og god kommunikasjon med daglig leder. Veldig fornøyd med resultatet. Ferdig montert og ryddet på under en uke fra bestilling. God pris på oppdraget også. Anbefales.

Nov. 2019
T

Tore om GJERDE MONTØR AS

Tomasjord
Flytte gjerde

Firmaet anbefales. Effektive, meget godt arbeid.

Mai 2019
G

Gro om GJERDE MONTØR AS

Ski
Gjerde

Satt opp solid og pent gjerde til avtalt pris og tid. God kommunikasjon og svarer stort sett alltid raskt. Pålitelige og effektive og ryddet opp etter seg når arbeidet er avsluttet.

Mai 2019
J

John Erik om GJERDE MONTØR AS

SKI
Kjøp & montering av 60 løpemeter flettverksgjerde i Ski

Gerebernes Smie har gjort en flott jobb ifbm oppføring av totalt105lm med 50mm flettverksgjerde. Arbeidet ble utført til avtalt pris OG til avtalt tid. Er godt fornøyd med sluttresultatet, det ble rett og fint - og vitner om godt fagarbeid. De sto virkelig på mens arbeidet pågikk, det gikk veldig raskt unna. Greit også at betaling skjer først etter at arbeidet er besiktiget, oppmålt og godkjent av byggherre.

Juli 2014
A

Anders om PROFF SMIE AS

Ski