Stålgjerde/Port i Enebakk

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Stålgjerde/Port i Enebakk

ALT I SMIJERN AS

With over 20 years of experience in the field, we have tried to meet all the customers' requirements in terms of execution of works of plain iron or wrought iron, from simple to very complex models, at affordable prices

Mai 2021

Oppsett av stål gjerde rundt privat eiendom

"Kom som avtalt på befaring Meget rask service og veldig hyggelig pris Veldig imøtekommende og hyggelig fagfolk Sterkt anbefales"
O
Omar
Enebakk
ALT I SMIJERN AS

ØSTENGEN GJERDESERVICE

5.0 (30)

Aug. 2019

Sette opp ca. 40 m. flettverksgjerde

"Rask, effektiv og hyggelig"
B
Beate
Flateby

Port Og Gittersystemer AS

Port og Gittersystemer AS leverer garsje/industriporter, smijenrsporter, gitre, ståldører og solavskjerming, veibommer, gjerdesystemer lager/bodsystemer fra markedets beste leverandører til private, bedrifter og til det offentligeUt fra dine behov og ønsker kan vi tilpasse de fleste produktene til dine mål og forventninger.Vi streber etter korte leveringstider og tilfredse kunder. Med vårt produktutvalg basert på kvalitet, design og pris mener vi å kunne tilby særdeles gunstige tilbud og løsn...

Se mer
Juni 2012

Sette opp gjerde rundt tomt, evt. m/port og skur for post og søppelkasser

"Kjapt og greit utført - noe avvik i opprinnelig pris pga ekstra støping og graving men vi ble enige om alt underveis. Bra firma å gjøre business med - ingen om og men!"
E
Endre
Flateby
Siste registrerte jobber

Montering av sort flettverksgjerde.

1914YTRE ENEBAKK

Ønsker å få gjerdet inn deler av eiendommen med sort flettverksgjerde. Gjerdet skal L-jern på toppen. Ønsker også pris på to stk. porter montert. Totalt 40m inkludert to porter.

Gjerde: 70 m galvanisert / stål ca 1,2m høyt

1911FLATEBY

Med overligger. Ønsker pristilbud pr meter inkl jobben. Ønsker også tilbud på å få satt ned trestolper på resten av tomten. Pr stolpe.

Montering av Port

1911FLATEBY

Trenger hjelp til å montere en smijernsport på cirka 4 meter. Har stolper og port. Underlaget er steinheller og under er det jord. Ønsker fastpris på forhånd. Kan sende bedre bilder av porten som er kjøpt inn.

Port inkludert produksjon og montering av denne

1914YTRE ENEBAKK

Vi har en innkjørsel som vi ønsker å få tilpasset og påmontert en port i Tre eller Stål/aluminium. Åpningen er ca 336cm bred. Er dette noe dere kan bistå med, må dere avtale tidspunkt for befaring. Vi ønsker ikke at dere kommer uten å ha avtalt dette på forhånd. Det er kun port og ikke gjerde som skal prises.

Garasje bygging

1911FLATEBY

Vi ønsker bygging av garasje som skal brukes både som garasje og hobby verksted. Det ønskes tilgang til vann og høy takhøyde. Vi ønsker en pris på hele pakken; montering, støp, selve garasjen og porter og alt.

Oppsett av stål gjerde rundt privat eiendom

1912ENEBAKK

Har behov for gjerde og elektrisk port