Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Sandefjord?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Sandefjord? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Sandefjord?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Sandefjord? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet stålgjerde og port i Sandefjord

Sette opp flettverksgjerde rundt tomt

3229SANDEFJORD

Innhente tilbud på gjerde og stolper. Samt sette det opp rundt tomten. Ca 75 meter gjerde i 150 cm høyde med 3 hjørner og 2 stk porter. Flytter 1. sept men jobben kan utføres tidligere om ønskelig.

Netting gjerde for hage

3215SANDEFJORD

Ønsker pris på ca 40 meter netting gjerde med 2 porter for hage ferdig montert. Det skal være gode grunnforhold for gjerdestolper. Er f.eks brukt jordanker/skrue i hage tidligere uten problemer.

Nettinggjerde rundt hage

3220SANDEFJORD

Ønsker å sette opp nettinggjerde rundt hage for å holde hund inni hagen. 1,20 høyde. To porter. Total lengde ca 70 m. Hovedsaklig helt flat tomt. Se tegning vedlagt.

To porter til terrasse

3158ANDEBU

Vi ønsker hjelp til å lage to porter til terrassen vår. Åpningene er ca 3,5 meter brede, og det er trapper under. Rekkverket ellers er i hvitt treverk og vi ønsker at portene står i stil med dette.

Reperasjon av nettinggjerde.

3216SANDEFJORD

Etter at et tre falt over gjerdet til naboen trenger dette litt reperasjon. Noen stolper er litt bøyde og nettingen er stedvis slakk. Stolpene er av type galvanisert t-stål. (Tror kanskje disse kan rettes). Trenger derfor og få dette utbedret. Se bilde for den delen av nettingen som er bøyd/slakk. Antall stolper som er litt skjeve er ca 4-5 stk.

Sette opp flettverksgjerde

3160STOKKE

Vi har kjøpt flettverksgjerde på høyde 120cm, og med en lengde på ca. 40 meter. Området gjerdet skal stå på består av jord, med en del små og store stein under. Derfor ønsker vi at dere er forberedt med riktig utstyr i tilfelle man møter på en stein. På gjerdet skal det også monteres en port vi også har kjøpt. Viktig for oss at arbeidet utføres på en fin måte, og at gjerde og port går helt ned til bakken slik at en hund ikke kommer gjennom. Gjerne vis oss bilde av tidligere arbeid, og kom med pris! Vi holder til i Stokke. Ønsker at dere tar kontakt på melding i første omgang.

Siste evalueringer
Rekkverk på takterasse

Effektiv befaring og og pristilbud. Konkurransedyktig pris. Raske tilbakemeldinger og pent arbeid. Et lite minus er at det tok lengre tid enn avtalt før det ble gjennomført, og ble litt glemt underveis. Men hadde jeg mast mer hadde de nok tatt tak i det. Generelt en god handel, og kan anbefales.

Sep. 2019
T

Tove Beate om MONIKA MARIA LYSAK

Sandefjord
Sette opp gjerde Sandefjord

Kommer når de skal og utfører arbeidet som avtalt. Prisen er også bra. Absolutt et firma å anbefale.

Mai 2019
O

Odd om GJERDESERVICE TERJE VALHOVD ANDERSEN AS

Sandefjord
Gjerde inn eiendom

Raskt og effektivt. Meget bra resultat. Holder det som blir lovet

April 2019
C

Carl Eirik om GJERDE MONTØR AS

Sandefjord
Reparasjon av rekkverk på privat bru

Fornøyd med resultatet

Okt. 2018
Y

Yngve om Fjorden Bygg & Entreprenør AS

Sandefjord
Gjerde/rekkverk

Bedriften kom raskt på gratis befaring og hadde mange gode forslag og anbefalinger om hvordan gjerdet kunne bygges. Måtte deretter vente litt for lenge på tilbud, men etter at tilbudet var akseptert satte de i gang og gjorde jobben ferdig ganske fort. Er veldig fornøyd med det ferdige resultatet, det både ser bra ut og virker å være av god kvalitet.Håndverkerne var også veldig serviceinnstilte og hyggelige å ha med å gjøre gjennom hele prosessen.

Sep. 2018
J

Jon om TØMRER WIKSTRÖM AS

Sandefjord
Rekkverk i stål og glass til hytte Sandefjord

Veldig fornøyd, med service, kundeoppfølging samt leveranse i henhold til avtalt tid og pris

Juni 2013
B

Birthe H om LANDE DØR OG VINDU AS

Sandefjord