Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Skien?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Skien? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Skien?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Skien? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber tilknyttet stålgjerde og port i Skien

Sette opp 56 meter gjerde.

3719SKIEN

Montere ca. 56meter med gjerde, komplett med stolper etc. Ønsker ikke plastmateriale. Ellers åpen for forslag på type gjerde. Høyde 110 - 120cm. Gjerdet må være egnet til hundehold. Jobben ønskes utført så snart som mulig etter 28/6 2024.

Reparere port til bakgård

3725SKIEN

Port til bakgård har falt av hengsler. Disse er ødelagt. Nye fester og justering må påberegnes og forslag vi er åpne for forslag til løsning.

Sveise og montere smijernsrekkverk

3718SKIEN

Ca 6 meter rekkverk er delt i tre deler og må sveises sammen. Jeg antar det er enklest å sveise det samtidig som det monteres. Skal også montere rekkverk på trapp som også må monteres.

montering av flettverksgjerde 120cm

3734SKIEN

Hei Jeg ønsker tilbud på montering av flettverksgjerde rundt tomten min. ca 50meter. Trenger en liten port også. Da ønsker jeg befaring for å få pris tilbud og bli enig på startsdato.

Bygging og Oppsetting av metallgjerde med nettinger + en port.

3730SKIEN

Ønsker gjerne å bytte ut gammel, slitt gjerde som allerede er rundt en liten del av huset. Bare en enkel gjerde med nettinger og en port som følger med er ønsket. Send gjerne en Sms om interressert. Så ringer jeg tilbake .

Lage nytt gjerde.

3714SKIEN

Bytte ut et gammelt gjerde med et nytt. Ca. 25 meter.

Siste evalueringer
Gjerde

Veldig bra utført 👍

Juli 2020
S

Svein åge Pedersen om GJERDESERVICE TERJE VALHOVD ANDERSEN AS

Skien
Gjerde inn hagen

Kan absolutt anbefales!

Juli 2019
G

Gro Drage om GJERDESERVICE TERJE VALHOVD ANDERSEN AS

Skien
Gjerde så det ikke raser ned stein

Kom som avtalt, var utrolig raske, gjorde en kjempe jobb, bra pris. Vi er stor fornøyd.

Mars 2019
A

Aleksander om GJERDESERVICE TERJE VALHOVD ANDERSEN AS

Skien