Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Moss?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Moss? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Moss?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Moss? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet stålgjerde og port i Moss

Sätta upp Gjerde

1560LARKOLLEN

Sätta upp 50 m flettverk på plan mark

Sveise skjøter Cor-ten hagekant

1518MOSS

Ønsker å sveise 10 stk. skjøter i hagekant av cor-ten-stål.

sette opp gjerde på mur

1515MOSS

Hei Vi har en støttemur i hagen med betong L-elementer som vi ønsker gjerde oppå. Slik det er i dag er det en stor fallhøyde der barna kan falle ned samt at de kan gå opp på taket på et lite skur som er gammelt og råttent. Vi ønsker et gjerde som gjør at barna ikke går over kanten eller opp på taket av skuret..

Sveise et gjerde

1517MOSS

Trenger å gjøre et rekkverk kortere for å tilpasse ny entré.

glassveranda

1529MOSS

Jeg ønsker meg glassveranda med sotet glass. Det blir ca 20 meter, og må være godkjent i forhold til regelverk osv. Festeanordning må være på utsiden

Sveise sammen tre rør

1513MOSS

Hei! Har kjøpt en stålstang i 3 deler med gjenger til å bygge de sammen. Brukes som feste av solseil og er helt skjev når man strammer seilet. Ønsker å sveise de sammen, da blir den vel stabil. 2 sveisepunkter. Takk for tilbud😊

Siste evalueringer
Handikapptilpasset rekkverk ute

Bra service, raskt utført, god kvalitet og bra pris! Veldig fornøyd!

Nov. 2020
B

Bente om ALT I SMIJERN AS

Moss
Nettinggjerde

Bra jobb, pris og tid.

Mars 2020
J

Jan Peder om GJERDE MONTØR AS

Moss
Ca 90m stålgjerde / flettverksgjerde i 150 cm høyde

Selv om vi vinglet frem og tilbake med hvilken høyde vi ønsket og hvor langt gjerde skulle være så gjorde de jobben til avtalt tidspunkt og vi betalte kun for det vi brukte selv om utgangspunktet var noe helt annet. Veldig godt fornøyd

Okt. 2019
M

Mette om GJERDE MONTØR AS

Moss
Gjerdenetting

Fantastisk utført arbeid , ryddig og til avtalt pris, kjempefornøyd

Mai 2019
R

Roger om GJERDE MONTØR AS

Rygge