Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Askøy?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Askøy? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Askøy?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Askøy? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet stålgjerde og port i Askøy

Forskaling, murkant, gjerde

5302STRUSSHAMN

Forespørsel om pris på oppdrag. Veilaget Fellesveien Søre Marikoven har tre forhold som ønskes utbedret i området rundt Søre Marikoven , 5302 Strusshamn. Pris ønskes spesifisert ift hvert enkelt forhold. 1. Murkant: Murkant ved lyktestolpe i svingen over Søre Marikoven 2. deler av muren har delvis rast ut og må utbedres. Området som må utbedres er ca 5m langt. Fjerne utrast mur og støpe nytt. 2. Støpe ny «krone» på murkant Mur langsveien fra gjerde og ned til lyktestolpe er gammel og har sprekker og avflassing av mur. Det ønskes pris på å støpe ny kant som krone/kapsler inn den gamle uten at veibredden blir nevneverdig smalere. Murkanten er ca 50m lang. Dette henger sammen med første del av oppdraget. 3. Montering av gjerde Pris på montere gjerde langs murkant fra eksisterende gjerde oppe i svingen ved Søre Marikoven og ned til lyktestolpe i svingen over Søre Marikoven. Lengden på strekningen for nytt gjerde er ca 50 meter. Tilsvarende nettinggjerde som det eksisterende gjerde ønskes.

Montere gjerde langs innkjørsel

5308KLEPPESTØ

Skal skifte ut 25m tregjerde med sortlakkert stålgjerde med netting. Fjerner gammel gjerde selv. 1stk 90 graders vinkel.

Montering av nettinggjerde.

5300KLEPPESTØ

Jeg har nettinggjerde og gjerdestolper, men trenger hjelp til å sette det opp. Det er ca 40 m, som skal settes på en betongmur, rett strekk.

Montering

5309KLEPPESTØ

Montering av stål elementer, gjerder, brannstiger osv.

montering av netting gjerde

5302STRUSSHAMN

ønsker pris på montering netting gjerde og stolper.det på settes ned stolper av armeringsjern. ca 15-20 mtr.

Nettinggjerdet/fletteverksgjerde

5310HAUGLANDSHELLA

Skal til å lage mur for å ha gjerde på. Ønsker da pris på gjerde med montering. Skal være 2 forskjellige steder på tomten. - Det ene muren er 17,7 meter med 1 stk 90 grader hjørne. Og 2 stk 45 grader hjørne. Begge endene går mot hus. Ønsker port også Det andre muren er 7.1 meter med 1 stk 45grader hjørne. Begge endene går mot hus/garasje Ønsker port også

Siste evalueringer
Montere og levere flettverksgjerde cirka. 15 meter

Svært fornøyd med utført arbeid, effektivt og ryddig. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Anbefales!

Nov. 2019
C

Christer om MULTIGJERDE AS

Strusshamn
Opparbeidelse av tomt. Murer/gjerde/dekke

Vi er meget fornøyd med jobben som ble utført hos oss. Anbefaler SL Betong videre til andre.

Sep. 2019
H

Hans Christian om SL BETONG AS

Kleppestø
gjerde

Stor fornøyd med arbeidet og kommunikasjon med Jurij. Denne bedriften anbefales!

Juni 2019
E

Erik-Jan om BERGEN GJERDENETT AS

Follese
Fjerne ca. 100 meter gjerde med piggtråd på toppen

Brødrene Myrseth AS var et godt valg for denne jobben. Det var enkelt å få et pristilbud og prisen på jobben var grei. Det kom ekstra spørsmål om hva jobben egentlig var og de kom på en befaring før endelig tilbud ble gitt, så jeg var trygg på at de forstod oppgaven. Jobben ble utført skikkelig og til avtalt tid. Ekstra arbeid ble håndtert bra. Et spørsmål fra meg i ettertid ble også fulgt godt opp. Kan absolutt anbefale Brødrene Myrseth AS.

Sep. 2018
J

Jørgen om BRØDRENE MYRSETH AS

Florvåg
Støping av portsøyler til smijernsport

Nørkonstrukt gjorde en veldig bra jobb med disse portsøylene. De var 2 stykker som utførte arbeidet. Det var veldig greit å kommunisere med Julian. De begynte arbeidet når de skulle og jobbet svært effektivt. Jeg kan fint anbefale disse videre.

Okt. 2017
E

Erik om NØRKONSTRUKT ANDREI-IULIAN UNGUREAN

Kleppestø
Terrassebygging m.m

Vi er veldig fornøyd med arbeidet. Eneste vi hadde litt problemer med var språkvansker siden eier av firmaet var fra Litauen. Men det gikk på et vis:) Tok ikke lang tid fra anbudet ble lagt ut til v hadde fått tilbud på jobben, så det var positivt!

Mai 2010
J

Jannicke om Interior Design Senter

Kjerrgarden