Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Oslo?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Oslo? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du få satt opp stålgjerde eller port i Oslo?

Ønsker du deg et stålgjerde eller port i Oslo? På Mittanbud finner du flere dyktige fagfolk som hjelper deg med å lage og montere stålgjerder og porter.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet stålgjerde og port i Oslo

Sette opp gjerder i en hage

1187OSLO

Trenger hjelp med å sette opp et gjerde med port to steder i hagen, se bilder vedlagt. Vi har ikke ferdig gjerde eller materialer, så det må kjøpes (vi kan bli enige om dette utføres av dere eller oss) og kappes til. Både tregjerde og metallgjerde kan vurderes, vi er åpne for innspill. Ønskes utført så snart som mulig.

Ny port til bakgård

0254OSLO

Vi skal ha ny bort til vår bakgård i Vika i Oslo. Vi har i dag en stålport som bråker mye ved lukking og som er reparert utallige ganger etter innbruddsforsøk. Nå vil vi gjerne se på alternativer (heldekkende port, ny stål/gitter osv).

3 m langt og 2 m høyt smijerns-gjerde med låsbar port

0461OSLO

Sameiet vårt på Sagene i Oslo trenger å få bygget et 3 m langt og 2 m høyt smijerns-gjerde med låsbar port, for å låse inn søppelcontainere. Låsemekanismen må være kompatibel med renholdsetatens universallås, og porten må ikke være til hinder for rulling av containere ut og inn.

Montering av smijernsport i nye granitt portstolper

0587OSLO

Remontering av porter etter at en av de gamle steinene brakk. 25x25x200cm portstolper i granitt er allerede montert forskriftsmessig, telesikkert med solid fundament. Trenger hjelp til å borre to gjennomgående hull i hver stolpe (25cm i kinesisk granitt) for å feste beslagene til porten, med riktig høyde/plassering.

Sveising av hageport

0669OSLO

Hengslene til hageporten har rustet fast, og av porten. Så trenger å skjære av de gamle, og sveise på nye. Det er en liten hageport av smijern, på under 1meter. Se bilder. Trenger et godt tilbud, ellers blir det å kjøpe ny port!

Reparasjon av skadet nettinggjerde

0982OSLO

Ønsker reparasjon av nettinggjerde rund en hage som er skadet av bil.

Siste evalueringer
Port til søppelskur

Raskt utført arbeid, og valg av materialer og utførelse var middels kvalitet

Nov. 2023
M

Magnus om Viken Gjerde As

Oslo
Spile gjerde på granittmur

Gjerdet ser veldig bra ut. Det dro noen uker mer ut i tid enn vi var forespeilet. Tydeligere kommunikasjon ville gitt full pott

Nov. 2023
S

Stian Cornelis om Viken Gjerde As

Oslo
Reparasjon av metalldør

Veldig fornøyd! Veldig god kommunikasjon, planlegging av hva som skal gjøres og hvordan. Veldig fornøyd med kvaliteten av jobben som ble utført.

Okt. 2023
A

Alex om SMART HOLDING AS

Tønsberg
Riving av 49 m gjerde

De løste oppgaven effektivt som avtalt, uten noen problemer.

Okt. 2023
I

Inger Marie om Døhlen Maskin

Oslo
Reparering av stativ for skilt

Generelt sett er vi fornøyde med sluttresultatet. Ketil svarer fort på henvendelser, er hyggelig og profesjonell. Vi hadde noen utfordringer knyttet til endringer i arbeidet som ikke var i tråd med det opprinnelige avtalen vi hadde, men da det ble oppdaget rettet Ketil fort opp i feilene.

Okt. 2023
M

Mathilde om KETILS BYGG & BOLIGSERVICE AS

Oslo
Montere port på veranda

Veldig fornøyd med jobben laserfix utførte. Gjorde jobben på kort varsel, meget serviceinnstilt og profesjonalitet i arbeidet som ble utført. Bruker han gjerne igjen, anbefales videre.

Sep. 2023
F

Fredrik om Hosseinpanahi Laserfix Byggservice

Oslo
Svart smijernsgjerde med inngangsport

Jeg hadde et gjennomgående godt inntrykk og veldig god kommunikasjon med Håkon som gjennomførte arbeidet med gjerde og port hos meg. Arbeid og kvalitet var meget bra. Da det dukket opp en mindre, selvforskyldt skade på gjerdet noen måneder etter montering kom han tilbake og ordnet dette umiddelbart. Er veldig fornøyd med Kleven Welding og anbefaler videre på det varmeste!

Aug. 2023
A

Andrea Korsen om Kleven Welding

Oslo
Rekkverk til hems

Veldig hyggelig og proft gjennomført. Rekkverket ble veldig fint. Anbefales !

Juli 2023
Å

Åsa om ALT I SMIJERN AS

Asker
Port ca 80-100cm for kjedegjerde

Godt og raskt utført!

Juli 2023
E

Erlend Moen om Viken Gjerde As

Heimdal
Montere 100cm port i eksisterende nettinggjerde

Leverte kjapt og fint arbeid til en god pris.

Juli 2023
E

Erlend Moen om Viken Gjerde As

Heimdal
Rekkverk m/ glass til takterrasse

K3 Montasje, med Damian i spissen, har oppsummert vært et kjempe fint samarbeid og vi er fornøyde med resultatet på den nye takterrassen. Damian var vår kontaktperson på prosjektet, har det hele veien vært ryddig, gitt oss raskt svar, meget god oppfølging og service. Anbefaler K3 montasje på det sterkeste på pris og utførelse. Mvh Line, Oslo Juni 2023

Juni 2023
L

Line om K3 MONTASJE AS

Oslo
HASTER! Fikse port inn til bakgård

Veldig effektive, serviceinnstilte, rimelige og dyktige. God kommunikasjon og svært god pris på arbeidet utført samt godt sveisearbeid. Kommer til å bruke de igjen!

Juni 2023
M

Marius Flack om ALT I SMIJERN AS

Oslo