Trenger du en landskapsarkitekt i Ålesund?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Ålesund. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Ålesund konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en landskapsarkitekt i Ålesund?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Ålesund. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Ålesund konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Landskapsarkitekt-jobber i Ålesund

Støping fortau

6005ÅLESUND

Jeg ønsker tilbud på støping av fortau utenfor bolig i Steinvågveien 27. Naboen har et fint fortau allerede (se bilde) og jeg kunne tenkt meg samme type fortau. Bredden på fortauet skal være 2,5 meter og lengden 17,5 meter (43/44 m2). Kom gjerne på befaring så ser vi hva vi blir enige om.

Situasjonskisse

6260SKODJE

Har en byggesøknad inne med en håndtegnet situasjonsskisse, men den holder ikke, har jeg blitt fortalt. De krever en proff tegnet skisse, basert på den jeg har sendt inn, med tverrsnitt. Så jobben er stort sett bare å tegne over fra de eksisterende skissene.

Bygge fundament til gjerde

6011ÅLESUND

Hei. Vi trenger gjerde fundament og en enkelt utetrapp: -Å støpe 10 stk fundamenter til gjerdestolpene med søylestolpe. -Utetrapp på 7 trinn og 70 cm bred. Vi trenger kun pris på utført arbeid, da vi har kjøpt inn alt nødvendige materilalet. Plass: 6011 Ålesund (Spjelkavik området).

* Fortsatt ledig: Hjelp til design av uteområde/hage rundt enebolig

6013ÅLESUND

Vi har en enebolig på en forholdsvis liten tomt i et byggefelt. Den har i dag platting rundt 3 av 4 vegger, samt en smal skrånende plen. Vi vil gjerne ha hjelp til å utnytte tomten best mulig så den blir funksjonell og får fine oppholdssteder og enkel beplantning, samt skjerming. Vi ønsker først og fremst skisser på hvordan området kan se ut, men kan også vurdere å få hjelp til å gjennomføre jobben.

Hageprosjekt

6018ÅLESUND

Ønsker å innhente tilbud på et hageprosjekt som vi vurderer å starte til våren. Prosjektet går ut på å planere ut deler av tomten vår og evt. bygge forskjellige nivåer slik vi får større utnyttelsesgrad i ulike varianter, samt gjøre om inngangspartiet til huset. Tomten er ulendt og består av en del berg som må pigges ut. Massen kan evt. brukes til å bygge opp rundt inngangspartiet. Ta kontakt for å avtale befaring. Vi bor på Åse.

Uteområde/hage:fellesareal

6018ÅLESUND

Borettslag i Ålesund trenger hjelp til ny plan for gjengrodd uteområde. Tidligere lekeplass ønskes oppgradert til nytt felles uteareal/park eller lignende.. Vi ønsker pris og forslag til utforming, hageplanlegging/oppgradering av areal.