Trenger du en landskapsarkitekt i Eidsvoll?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Eidsvoll. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Eidsvoll konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en landskapsarkitekt i Eidsvoll?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Eidsvoll. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Eidsvoll konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Landskapsarkitekt-jobber i Eidsvoll

Hagedesign av Privat hage

2074EIDSVOLL VERK

Vi har en hage på grovt estimert 2-300 m2 hvor det meste er relativt urørt, da vi flyttet hit i vinter. Vi har noen tanker om ting vi trenger og ønsker å gjøre med den, men ønsker en god, langsiktig plan på hvordan vi bør utforme hagen vår. Det er en fordel om det også er mulig å få gjor noe av jobben eventuelt (som å sette opp et gjernde etc?), men ikke et krav. Legger ved et par bilder som inspirasjon. Vi er åpne for alt fra en befaring med tips og råd, til tegninger på hvordan det kan/bør se ut.

Total renovering av uteområde

2072DAL

Uteområde mellom 120 og 150 kvadratmeter ønskes renovert. Jobben vil innebære graving ut skråning av jord og fjerneoverskuddsmasser, estimert til ca 70 kubikkmeter. Sette opp støttemur, ca 30 kvadratmeter. Bygge pergola og platting. Legge til rette for badebasseng. Legge ferdigplen, 50 kvadratmeter.

Privat hage - hjälp till planering

2070RÅHOLT

Hej, vi behöver hjälp att få bäst utnyttjelse av vårt uteområde. Vi ska placera bland annat ny terass, bubbelbad och plats till grill och behöver hjälp att ta fram teckningar på detta. Storleken på hagen är ca. 200 kvm.

* Fortsatt ledig: Solrik hage/uteplass på ca. 170kvm trenger rådgivning

2070RÅHOLT

Ønsker rådgivning fra erfaren hagedesigner/landskapsarkitekt/anleggsgartner for best utnyttelse av uteområdet bak huset. Ønsker først og fremst skisser på hvilke muligheter man ser med tanke på materialvalg, inngjerding, soner, pergola, skur og planter osv. Hagen er i dag på to nivåer, delvis gresslagt, på berggrunn. Ettersom dette er enebolig i rekke vil det også være stort behov for ideer knyttet til inngjerding/skjerming av uteområdet. Det er ønskelig at den som får oppdraget har kunnskap om hva som er søknadspliktig ihht. reguleringsplaner i kommunen.

Planering av tomt mm

2072DAL

Uteområdet hos oss har blitt neglisjert i mange år. I hovedsak fordi vi ikke er så veldig interessert ::face with tears of joy:: men også fordi tomten er skrånende, og dermed ganske ubrukelig. Nå ønsker vi å gjøre noe med uteområdet. Vi trenger å finne noen som er løsningsorientert, og som kan gi oss et anbud med en plukk og mix liste. Vi har jo et budsjett, og må se hvilke løsninger og hvilke av punktene under vi kan ta oss råd til i denne omgang. Dette er hva vi i dag ser for oss som bør gjøres, i en delvis prioritert rekkefølge. 1. Planere/heve nedre del av tomten (utenfor inngangsparti i kjeller skrår tomten bratt ned mot nabo - høydeforskjell er ca 2-2,5 meter. En støttemur vil jo være penest - men den ser jo aldri vi - så andre alternativer kan også vurderes. Tomtegrense denne veien er ca 26 m. Vil også potensielt kreve mur/annen sikring mot annen tomtegrense ca 31 m, men her er høyden mindre (1-1,5m). Det viktigste for oss er at vi får mye brukbar plen - som en robotgressklipper kan stelle ::face with tears of joy:: Det står en del ufjampelig store trær her som delvis har overtatt terrassen og som vi trenger hjelp til å felle. 2. Steinlegging/asfaltering av gårdsplass. Gårdsplassen vår er ganske stor - og i dag gruslagt med div planter (særlig løvetann) som «hindrer» adkomst til garasjen (neida de er ikke så store ::grinning face with one large and one small eye::)» Stein er finest - men hvis asfaltering er vesentlig billigere vurderer vi dette. 3. Stein/heller under terrasse 4. Trapp fra gårdsplass ned til inngangsparti kjelleretasje 5. Rette opp bærestolper til terrasse (disse har blitt litt ut av vater over tid - og bør nok rettes opp...)

Design av stor naturhage

2080EIDSVOLL

Vi ønsker en skisse med forslag og ideer på hvordan vår hage/naturtomt på ca. 2,5 mål kan bli. Vi har noen egne forslag, men trenger profesjonelle råd og veiledning.

Siste evalueringer
Total renovering av uteområde

Jobben ble tilfredsstillende utført til riktig tid til avtalt pris. Dyktige og hyggelige folk som det var enkelt å holde god kommunikasjon med underveis.

Juli 2022
A

Andreas om DONING AS