Trenger du en landskapsarkitekt i Askøy?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Askøy. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Askøy konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en landskapsarkitekt i Askøy?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Askøy. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Askøy konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Landskapsarkitekt-jobber i Askøy

Landskapsarkitekt til privat hage Askøy

5307ASK

Hage som ligger i bratt skråning fra parkeringsplass og ned mot kai. Ønsker forslag til løsninger på beplanting, avsatser osv. Tomten er på ca 2 mål.

Totalrenovering av drømmeboligen

5315HERDLA

Hei, Vi har kjøpt drømmeboligen vår med sjøen, eller det skal bli drømmeboligen vår - på sikt. Det trengs først en totalrenovering av boligen innvendig - samt arbeid med uteområdet. Vi ønsker i den forbindelse hjelp fra arkitekt til å skape vår drømmebolig. Vi trenger i første omgang hjelp med å planlegge renoveringen, og bistand med byggesøknad til kommunen. Vi flytter inn 1. april - og ønsker innen den tid en plan for hva som skal gjøres og når, samt hva det vil koste oss.

Planlegge hage / uteområde

5310HAUGLANDSHELLA

Trenger å komme i kontakt med noen som kan planlegge uteområde med oss. Vi har en helt flat hage bestående av plen og terrasse, men ønsker å dele inn i flere soner, tilføye blant annet utekjøkken og pergola, et område for barna og grønnsakshage.

Planlegge hage

5310HAUGLANDSHELLA

Har en hage som går over 3 separate seksjoner, som forfaller litt etter litt. Ønsker å få hjelp til å evt lage en plan, eller få nye idéer til en mer lettstelt og gjennomtenkt hage.

2 terrasser trenger design innspill, mtp innsyn, sol, barnevennlig.

5301KLEPPESTØ

Hei, har behov for en plan/ design for små uteområder. En utfor kjøkken og en utfor stue. Plan for skjerming av innsyn uten å stenge for sol/lys. Gjerne sette inn en hageport, legge noe steinheller/fliser istedet for bedet. Åpen for lyssetting. Barnevennlig, gjerne pergola, annet. Plan må godkjennes av borettslag så må være diskret og i tråd med fasade. Tilnærmet vedlikeholdsfritt og helårsbruk. Dvs ikke rydde inn for vinteren. Ikke mye planter, bør såfall være helårs og lite stell/vann og hvertall ikke i små krukker og fjas. Ønsker bruke områdene før salg frem i tid. Dvs vi ønsker heve verdien samtidig som vi får en plass vi trives med. Ikke sofa, bord og planter, men mer innramming, vegger, porter, heller, og ja, hvem vet utepeis? Derfor prøver jeg meg her for jeg vet ikke om det er gartner, hagedesigner, landskapsarkitekt, tømrer, handyman som kan gi meg en plan?

Oppgradering av inngangspartiet

5310HAUGLANDSHELLA

Vi bor i en tomannsbolig som vi eier. Vi bor selv i halvparten og leier ut den andre delen. Vi ønsker ideer til hva vi kan gjøre med den lange betongmuren som går langs inngangspartiet til tomannsboligen. Sender gjerne bilder til dere som er interessert eller kom på befaring. Muren er litt over 2 m høy, med et kjedelig nettinggjerde over og den er lang. Går fra bak en dobbel garasje og foran hele inngangspariet til tomannsboligen og videre rundt inn på en terrasse ved enden av tomten. Siden muren er et naturlig grenseskille mellom tomtene og tilhører naboen som bor over, ønsker vi i minst mulig grad å borre/snekre i selve muren. Den er støtte for deres tomt og huset deres er bygget oppå, så vi frykter jo at på veldige fuktige dager så er det mye press mot muren. Det er små kalkutfellinger, men ifølge fagfolk er det ikke fare for at selve muren ikke skal tåle presset. Vi ønsker bare ikke å risikere at mye hull i den lager økende lekkasjer. Men vi ønsker tips til hvordan vi kan forskjønne den, gjøre den mindre dominerende og kanskje mer innbydende. Vi ser for oss beplanting i noen grad, oppbevaringsmuligheter for ved og lignende...noe å sitte på.....belysning ...ja vi tenker oss at det skal skje litt langs muren så den blir interessant. Videre har vi snakket om å fjerne grus, legge stein....vi ønsker også å ta bort tretrappen foran begge innganger og heller mure noe i stein. Det vi håper på er at noen av dere får ideer og kan tegne noe for oss, komme på befaring og gi oss et prisoverslag vi kan leve med:) Vi har et prosjekt til vi vil nevne. I hagen på andre siden av huset, ønske vi å få hjelp med å laget en enkel oppbevaringsbod /minihus for hagemøbler om vinteren, altså noe med stor dobbel dør (låvedørstil) men som i sommerhalvåret har en del som kan funke som drivhus (den ene enden av boden bør være i glass) Selve boden/uthuset bør ha samme form som tomannsboligen, det er et hibahus, litt funkisaktig. Vi er usikker på hvor mange kvadrat som er nødvendig, men ønsker ikke å bygge større enn akkurat nødvendig. Håper dette høres fristende ut å ta tak i....og har vi henvendt oss i helt feile kategorier, så håper jeg du/dere er grei å henvise oss til mer korrekt målgruppe. Vi gleder oss til å høre fra deg/dere.

Siste evalueringer
Utbedring av lekeområdet til Løfjellet Sameie

Møtte opp til avtalt tid, og gjennomførte en god jobb.

Jan. 2015
B

Bengt Åge om Gravdal Hage & Anlegg

Haukeland