Trenger du en landskapsarkitekt i Tønsberg?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Tønsberg. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Tønsberg konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en landskapsarkitekt i Tønsberg?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Tønsberg. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Tønsberg konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Landskapsarkitekt-jobber i Tønsberg

Ny innkjørsel på bratt tomt

3172VEAR

Innkjørselen vår må totalrenoveres. Den er pr i dag for bratt, smal og uhåndterlig. Ønsker å se på løsninger for å 1) flate ut innkjøringen ved å borre/sprenge eller bygge støttemur, 2) bygge om / flytte garasjen og 3) generelt finne ut hvordan innkjørselen på tomta kan bli best mulig.

Fjerne gammel hekk og ugress mot veien samt se på ny løsning

3150TOLVSRØD

Jeg har en hage som har grodd igjen og plaget av trær, kveke og brennesle som kommer opp. Ønsker en annen løsning som er lett å vedlikeholde.

Liten asfaltering/grus jobb - Tønsberg

3113TØNSBERG

Hei! Jeg har dessverre en port som hundene går under på ene siden. Da bakken går nedover og hundene har større åpning på ene siden - der porten går igjen. Ligger i dag steiner for å lukke åpningen, men er ikke så pent. Trenger derfor å lage en forlengelse med asfalt og en liten asfalt-dump under porten. Lage en kant med asfalt og fylle med grus inntil fra innsiden… Fra grusen/bakken til nederst på porten er høyden ca 30 cm. Skifer-steinen er ca 17 høy på det høyeste, og er lav i andre enden. Ca 340 cm strekk under porten som er problemet. Ønsker noen som kan fikse dette med fin finnish. Ønsker fastpris på hele jobben. Inkludert asfalt og grus i samme str/farge. Elvestein - 8-16 mm. Takk for hjelp. Ta kontakt her, så svarer jeg raskt 😊

Forbedre hagen

3154TOLVSRØD

Vi har lust att förbättra får hage - göra den innehållsrikare, laga flera rum, göra den mer spännande för barn och vuxna. Exempel: Fruktträd, hagedam, planteringar, flera horisontella nivåer för att möjliggöra idrott., etc. Ny stenläggning behövs. Hjälp av en landskaps / hagearkitekt vore jättebra! Ta gärna kontakt för en befaring.

Sette opp støttemur

3112TØNSBERG

Enten støpt eller i hvit kina-granitt (billigst mulig sten) i min hage i bakke og rundt nylagt parkeringsplass i pukk. Med drenering og isolasjon. Tenker at muren langs veien må bli 1.2m høy, dra denne høyden langs parkeringsplassen og litt lavere (0.6-0.8) rundt parkeringsplassen mot huset. ca. 10 meter til parkeringsplassen og 4m + 4m rundt parkeringsplassen (målt opp totalt 17 meter av en befarer) Underlaget på tomten er leire. Ønsker å starte jobben snarest.

Gjøre Naturtomt om til hage

3173VEAR

hei vi har naturtomt med noe fjell. Bak huset, vil gjerne få gjort dette omr på tomten mer funksjonelt for bruk og hygge. vi skulle også ha fjernet en stor hekk foran huset og gjerne ideer til bedre bruk av omr. aner ikke hva vi skal gjøre

Siste evalueringer
Hagearbeid, heve gressplen 3-20 cm. Ny plen

Ommedal var her og så på jobben, ga gode råd og ga et godt tilbud som vi aksepterte. Jobben i seg selv er meget godt utført, strøkent høvlet plen og ny matjord lagt ut. Tillegsarbeid ble også gjort, med gode resultater. Svarer på epost klart og greit. Vi anbefaler Maskinentreprenør Ommedal til alle, han er pliktoppfyllende og gjør en god jobb. Sånne folk begynner det å bli langt immellom.Vi ringer garantert neste gang :-)

Juni 2016
E

Erik om MASKINENTREPRENØR MATHIAS OMMEDAL