Trenger du en landskapsarkitekt i Oslo?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Oslo. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Oslo konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en landskapsarkitekt i Oslo?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Oslo. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Oslo konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Landskapsarkitekt-jobber i Oslo

Utvikle hage nybygg landskapsarkitekt

0772OSLO

Vi er i en potensiell kjøpsprosess og ønsker et kostnadsoverslag for utvikling av hageområde rundt huset. Huset er et nybygg.

Forhagen/inngangsparti i en gammel klassisk bygård i Vika med adresse Hansteens gate

0585OSLO

Hei, Vi sitter i styret for et sameie i en gammel klassisk bygård i Vika med adresse Hansteens gate . Forhagen på bygården er nokså stusselig og inngangspartiet er upraktisk. Legger ved bilder av forhagen (bilde "HG1" – "HG5") i vårt sameie. Som dere ser er hagepartiet ikke opparbeidet, og hellene før trappen er nedsunket og trappen er sliten og har ujevn høyde, særlig til første trinn. Vi ønsker oss en mest mulig vedlikeholdsfri og pen opparbeidning av hagepartiet, samt oppussing av inngangspartiet opp mot trappene, som vil si løfte opp partiet for trappa. Ser for oss kantstein rundt gresspartiet med smijernsgjerde, gressplenen ønsker vi å grave opp for å erstatte dette med fine steiner og to-tre bed med busker/tær i midten. Supert om dere kan komme med et forslag til utforming og tilbud med kostnadsoverslag. Ikke nøl med å ta kontakt hvis dere har spørsmål eller tenker at det er hensiktsmessig med befaring. Vedlagt finner dere noen inspo bilder.

Hjelp til hageplanlegging

0851OSLO

Vi trenger råd til planlegging av Hagen vår.

Planforslag på hage

0754OSLO

Hei, har en hage som vi ønsker forslag på hvordan vi skal gjøre best mulig. Innhold: - hvor sette opp bod og hvordan skal den se ut - plante hekk eller gjerde? - blomsterbed? - utemøbler - hvordan få en oase i hagen? Vi har er nytt hus med en enkel hage og ingen større inngrep er det behov for.

Design av hageområde

0377OSLO

Vi er et lite sameie og trenger bistand ved design av et uteområde( inngangsparti, trapp, blomsterbed, heller).

Planlegging av drømmehagen

0755OSLO

Nybygd enebolig i Oslo med hage på ca 250 kvm. Vi ønsker hjelp til ideer, planlegging og eventuelt gjennomførelse. Elementer vi ønsker er port, tråkkheller, platting (kanskje i stein?), pergola og utekjøkken på eksisterende platting. Ønsker tegninger som en del av prosessen for å lettere se for oss sluttresultatet.

Siste evalueringer
Grunnarbeid og legging av ferdigplen

Meget godt gjennomført jobb med å fjerne gammel plen og buskas, jevne ut bakken og legge ny ferdigplen. God kommunikasjon hele veien, konkurransedyktig pris, serviceminded og smilende arbeidere, og alt gjennomført til avtalt tid. Kan anbefales på det sterkeste!

Mai 2022
H

Hanne om HEKMAT HAGEARBEID MUSLEH

Oslo
Fiksing av hage/plen etter gravearbeid

Hyggelig dialog, gjennomført som avtalt og til avtalt pris. Lett å snakke med underveis og fleksibel rundt endringer. Rett og slett en god opplevelse. Anbefales.

Mai 2022
H

Håkon om TAGE LARSEN

Flå
* Fortsatt ledig: Drenering uteområde

Kjempefornøyd med kvaliteten på utført arbeid. Jeg opplever Flexi Entreprenør AS som profesjonell og pålitelig.

Jan. 2022
E

Ellen-Kathrine om FLEXI ENTREPRENØR AS

Oslo
Tegning av snitt for plassering av drivhus i hagen

Vi fikk en fin tegning på kort tid

Sep. 2021
K

Kristin Høigård om S16 OSLO AS

Oslo
Ny plen i liten hage

Veldig fornøyd med kommunikasjon og gjennomføring. Anbefales

Juni 2021
T

Thomas Nilsen om HUS & HAGE KOMPANIET- BURUMS

Oslo
Opparbeidelse av hage på Nordberg i Oslo

Bygg og Stein bistod med opparbeidelse av hagen vår ved planering, uttak av masser, bygging av støttemurer og legging av steinheller. De gjennomførte arbeidet på en meget effetiv måte, og hadde god kommunikasjon gjennom hele prosessen. De gav også god veiledning på hvordan våre ønsker kunne gjennomføres på best mulig måte. Resultatet ble veldig bra. De kan anbefales på det sterkeste.

Mai 2021
A

Andreas om BYGG & STEIN AS

Oslo
* Fortsatt ledig: Reetablering av hage

Vi er strålande fornøyd med arbeidet Odd Egill gjorde i vår hage. Han lyttet til hva vi ønsket uten å overkjøre oss og kom med gode råd og innspill underveis. Han er et opphav av kunnskap og erfaring, en kreativ fagperson som utfører jobben grundig. Vi kan ikke gjøre annet enn å anbefale ham å det sterkeste.

Feb. 2021
L

Lina om O E Bjørthun AS

Oslo
Oppgradering av uteområdet

Meget fornøyd. Levert i hht plan, til avtalt tid og pris. Anbefales.

Jan. 2021
J

Jens om HITECH ENERGY AS

Oslo
Endringer i hagen

Jeg er fornøyd med både kvaliteten på arbeidet, kommunikasjonen underveis og prisen. Kan anbefale Miljø og Støyskjerm på det varmeste!

Nov. 2020
H

Hilde Widerøe om MILJØ & STØYSKJERM AS

Oslo
hage design

Bra og effektivt arbeid med kreativitet og gode ideer

Aug. 2020
D

Domenico om ZIETARA ART STUDIO

Strømmen
Hage prosjekt

Punktlige og hyggelige serviceinnstilte folk som utførte jobben etter avtale.

Aug. 2020
H

Hege om MILJØ & STØYSKJERM AS

Oslo
Gjennomgang av stor hage, trefelling, trimming av hekk

Veldig god kvalitet og effektiv utført til en svært god pris! Litt lang svartid på henvendelser, men det har ikke fått noen konsekvenser for arbeidet og heller ikke gått ut over noen frister.

Aug. 2020
J

Jens Kristian om LIEN TREPLEIE OG UTEMILJØ AS

Oslo