Trenger du en landskapsarkitekt i Moss?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Moss. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Moss konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en landskapsarkitekt i Moss?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Moss. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Moss konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Landskapsarkitekt-jobber i Moss

Måle opp og tegne situasjonsplan

1538MOSS

Jeg skal søke deling av eiendom og trenger bistand til å måle opp og tegne situasjonsplan. Situasjonsplanen må vise eksisterende bebyggelse, eksisterende grenser, og ønsket delelinje. Ettersom jeg ønsker å bruke tomten til ny bolig. Planen skal også vise plassering av kjøreadkomst og nødvendig areal til parkering og uteoppholdsareal. Formålet er å bygge.

Fjerne asvalt, samt lage støttemur

1597MOSS

Jeg skal anlegge hage, og ønsker å få fjernet asvalt, samt anlegge støttemur.

hagearbeid

1580RYGGE

Jeg har store hage jeg trenger noen som kan utgraving og plannering Adresse Parkveien 1580 Rygge

* Fortsatt ledig: Hagedesign

1532MOSS

Jeg trenger hjelp til å se muligheter i hagen. Ønsker meg noen soner og et penere parti fra huset ned til hagen hvor vi har en liten trapp i dag. Hagen er på ca 80 - 100 kvm med et nydelig pæretre som skal få være i fred. Huset vårt er fra 1910.

Trenger enkel skisse for hage på hytte i Moss, Jeløya

1514MOSS

Ønsker en befaring og en skisse på utområde på Moss Jeløya. Har mange tanker om hvordan det konkret skal se ut, men ønsker litt hjelp til å beslutte og en skisse i første omgang.

Opparbeide hage, flytting av hekk. Støttemur, bygging av gjerde.

1570DILLING

Flere ting er påtenkt å bli gjort, men vi er ikke helt sikre på hva som er mulig og hva som bør gjøres i hvilken rekkefølge. - Inngjerde tomt. ca 100m Aktuelt med portløsning. - Asfaltere eller steinlegge oppkjørsel ca 50m - Flytte tuja hekk til tomtegrense. Graving med maskin blir nødvendig. - Bygge støttemur, fylle ut tomt. En befaring vil være en god start for å sikre mål og unngå misforståelser.

Siste evalueringer
Bortkjøring av 15 m3 jordmasser Fra hage

Kjempefornøyd med jobben 1825 Bygdeservice gjorde. Løsningsorienterte, ryddige og hyggelige👍 Bra pris, akkurat som vi avtalte på forhånd. Vil bruke de igjen👍

Nov. 2020
G

Glenn om 1825 BYGDESERVICE TOM ANDRE BRENNA

Moss