Trenger du en landskapsarkitekt i Trondheim?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Trondheim. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Trondheim konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en landskapsarkitekt i Trondheim?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Trondheim. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Trondheim konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Landskapsarkitekt-jobber i Trondheim

Planlegging og bygging av hage med trapp og terrasserte plattinger

7040TRONDHEIM

Vi trenger hjelp til å uforme hagen vår bak rekkehuset, som i dag består av noen gresstuster og et lekehus omgitt av naboens stilige "japanske" hage på den ene siden og en annen nabos platting på andre side. Selve gressplenen er ikke stor, kanskje 8x8 m, men vi ønsker også å kunne ta i bruk en omtrent like stort areal i eb skråning som går ned til en stor felles hage/kommunalt friareal. Vi ønsker en trapp helt ned og terrasserte plattinger som gjør at det går an å nyte sola utenfor skyggen fra huset. Det er fint om det også blir plass til en bod i skråningen, men det er ikke et must. Det er mulig de naturlige utstikkerne i skråningen ikke er lange nok for store nok terasser, som kan gjøre prosjektet søknadspliktig. I så fall trenger vi hjelp til dette også.

Plan og design av utvikling hage/ tomt

7021TRONDHEIM

Har en flat tomt på 1,1 mål hvor vi ønsker en plan og hjelp til design og utvikling av tomten mtp beplanting og løsninger ift gangsti/ heller/ grus etc

Privat hagedesign på Ranheim

7056RANHEIM

Vi ønsker en fin design i hagen vår. Gjerne med inspirasjon fra japansk hage og feng shui. Terrenget er flatt, omtrent 200 kvm på baksiden og 80 Kvm foran. På baksiden har vi: garasje, et plommer tre, trampoline og terrasse med en vinterhage på cirka 20 kvm. Foran huset har vi 2 epletrær, tulipaner, en solbærbusk og noe mer. Vi liker at det blir privat og intimt. Vi ønsker også at vi kan dyrke noe krydder og grønnsaker. For det vil vi ha hjelp med best mulig plassering. Ideen er å ha den type planter som er lette åå passe på. Vinterhagen er helt ny og tips om møblering er velkommen.

Ny grus rundt huset

7025TRONDHEIM

Jeg vil gjerne legge ut et nytt lag med grus rundt huset. Ca 200-250m2. Gjerne levering og distribuering av grusen.

Ny Søppelbod, postkassestativ, opparbeidelse av uteareal (plen og steinheller) og gjerde.

7052TRONDHEIM

3 nybygde rekkehus ønsker å oppgradere utearealene med ny søppelbod, postkassestativ, nytt gjerde (ca 50 m) og oppgradere utearealene forran rekkehusene med gressplen/steinheller.

cut/slice curbs

7081SJETNEMARKA

I would like to cut the curbs into slope in front of my garage. The curbs are about 4-5 meters

Siste evalueringer
Planlegging av hage og inngangsparti

Veldig fornøyd med de rådene vi fikk underveis, og det at vi kom frem til å bare få murt igjen kjellervindu og laget trapp i første omgang. Jobben ble gjort bare noen dager etter at vi ble enige om tilbudet. Raskt og effektivt, og vi er veldig fornøyde med resultatet.

Juli 2021
S

Sigrid om NORSK GRØNT UTEMILJØ AS

Jakobsli
Bearbeiding av uteområde: Støttemur, trapp og platting

De gjorde en god jobb, men kunne vært bedre i kommunikasjonen i forkant og underveis. Noe av arbeidet hadde ikke blitt priset inn i tilbudet, slik at det ble dyrere enn forventet.

Juni 2021
S

Sturla om OS-SERVICE AS

Trondheim
* Fortsatt ledig: Graving, omplanting busker/ trær, oppgradere uteområde

Ryddig og effektiv, leverte bra som avtalt

Nov. 2020
K

Kjell om Helge Høgsteggen

Trondheim
Endring av uteområde inkludert bygging av ny terrasse og inngangsparti

Rask og effektiv utføring. Gjorde gode vurderinger underveis som førte til et kjempefint sluttresultat.

Nov. 2019
B

Birgit om TRONDHEIM STEIN AS

Trondheim