Trenger du en landskapsarkitekt i Haugesund?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Haugesund. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Haugesund konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en landskapsarkitekt i Haugesund?

Få hjelp av en landskapsarkitekt til å planlegge og anlegge din hage eller uteområde i Haugesund. Legg ut jobben på Mittanbud, og la dyktige landskapsarkitekter i Haugesund konkurrere om ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Landskapsarkitekt-jobber i Haugesund

Asfaltere og fallmatter

5533HAUGESUND

Hei! Vi ser etter noen som kan ta på seg et oppdrag ved å asfaltere bakgården i sameiet vårt. Vi har pr. nå grus som vi vil ha bort. Under føysen og rutsjebanen ser vi etter noen som kan legge «moderne» fallmatter som kan bli i ett med asfalteringen rundt. Hører fra deg!

Graving, klargjøre for støpt støttevegg,riving

5532HAUGESUND

Har en hage på skrått tereng, støttemuren er gammel og skal erstattes. Den skal rives og grunnen må klargjøres for en ny betong støttemur. Har også en balkong som jeg ønsker å rive en del fra.

Trenger hjelp til å se muligheter! Ønsker mer vedlikeholdsfri hage.

5534HAUGESUND

Har flyttet inn i rekkehus med en liten, typisk rekkehushage. Forrige eier har laget noen små bed og plantet litt diverse. Verken jeg eller min samboer kan skryte på oss veldig grønne fingre, hadde derfor store planer om å gjøre noen endringer denne våren/sommeren, med mål om å gjøre hagen og inngangspartiet noe mer vedlikeholdsfritt. Nå har jeg vært skikkelig uheldig og fått en belastningsskade i en muskel, er sykemeldt og får derfor ikke gjennomført hageplanen selv. Ønsker å få gjort noe nå snarlig, før hagen gror fullstendig sammen utover sommeren. ;-) Trenger hjelp til å se muligheter! Jobben innebærer mye luking og oppgraving av ugress i blomsterbed og rundt hekk, noen endringer i bed slik at det ikke krever så mye luking/vedlikehold fremover. Kan også nevne at plenen er full i mose og løvetann. Har også et parti langs siden av huset hvor ugresset gror vilt. Hadde trengt hjelp til å se løsninger på hva vi kunne gjort her som hadde krevd minimalt vedlikehold og som ikke koster all verden å få gjort. Mvh Ona

Arbeid med hage (ferdigplen, utforming, diverse småarbeid)

5521HAUGESUND

Etter diverse arbeid på eiendommen siste året, har vi nå behov for å få ryddet litt opp/få det til å se fint og helhetlig ut. Under har jeg forsøkt å dele opp de ulike behovene vi ser. Det kan for vår del være aktuelt å «ta hele pakken» fra leverandør, evt. få bistand til deler av arbeidet. Vi tar også åpne for gode forslag til utbedringer i tillegg til det som står i listen under. Det mest prekære er å legge (ferdig)plen som under pkt 1, da dette er uteområde tilknyttet utleiedel på huset vårt. 1. Plen/terrasse/bod på fremside av hus (utleiedel) a) Etter arbeid med drenering på fremsiden av huset i fjor, er det nå kun «grovjord» som nå ligger der vi før hadde plen. Vi ønsker pris på ferdigplen (med evt. grunnarbeid - da jorden som nå ligger der, inneholder mye stein) b) Videre har vi på samme siden, en flekk med singel. Vi ønsker forslag til plassering/pris på utførelse av en terrasse her. c) Det kan evt også tenkes av vi ønsker å ha satt opp en bod i tilknytning til dette. 2. Innkjørsel a) Etter at vi i fjor satte opp natursteinsmur fremfor huset vårt, ønsker vi nå å «shine opp». Ref. bildet under, er det nå kun «pukk» og jordhaug på hjørnet av innkjørsel. Ønsker her forslag til hva som kan gjøres/pris på utførelse. b) Ønsker pris på å legge/fikse belegningsstein slik at den ligger jevnt, samt tilpasse dette til vår nye natursteinsmur. 3. Skråning opp mot bakside av huset Vi har i dag en bratt skråning opp mot bakside av huset hvor vi ser potensiale for å plante «noe». Ser her for oss at lave vintergrønne busker kan passe/er det som kan vokse. Kan nevnes at vi her ser at steinmur «siger» noe, og kan dermed også tenke oss forslag til hva som bør gjøre her. Ønsker forslag / pris på utførelse. 4. Utvidelse av terrasse på oppsiden av huset Vi ønsker å utvide terrasse, og få oppført en lengre «benk» mot eksisterende gjerde. Ønsker forslag til utforming/pris på utførelse av dette? Ta kontakt for spørsmål/evt. befaring :-) Mvh Erlend

Bygge steinbedd i hagen

5529HAUGESUND

Vi fikk opparbeidet en ny hage for 5 – 6 år siden og har vært meget fornøyd med hva vi har fått til. Vi sliter litt med store klatreplanter som vi gjerne vil ha til å slynge seg rundt stolpene i uthuset, se tegning. Vi har snakket med hage spesialister og de har anbefalt at vi byggger et skikkelig bed rundt muren vi allerede har på plass slik at plantene får dypere jord å stå i. Oppgave. Derfor retter vi en forespørsmål om å bygge de nødvendige veggene til beddene med de samme steinene vi allerede har, fylle på med jord og replante de største plantene. De nye steinene må også gis 2 strøk hvit murmaling. Se tegning for målene. Vi vil gjerne ha en kostnadskalkyle og tidsrom for når dette kan gjøres.

Lage tak over inngangsparti ved murhus, betongjobb og noe skiferarbeid

5523HAUGESUND

Lage tegninger med tak over inngangsparti og rekkverk rundt, og bygge dette. Jobben inkluderer: - ta opp gammel skiferbelegning på ca. 15m2 utenfor eksisterende inngangsparti - støpe ca. 10m2 betongdekke i forlengelse av eksisterende inngangsparti. - legge membran på eksisterende betongdekke. - støpe fall fra husvegg ca. 15m2. - legge tilbake ferdigkappet firkantet skifer belegning. - bygge overbygg over inngangsparti i henhold til tegninger. - støpe trapp fra ingansparti (høydeforskjell ca. 1,1m), samt avslutning mot gårdsplass. - Støpe avsats for blomsterkrukke ved siden av trapp, samt avslutning mot terreng. - lime på hjørnestein på alle murhusets 4 vertikale hjørner.

Siste evalueringer
Felling av et tre - Haugesund

Ukomplisert. Rask utført. Brå jobb.

Des. 2016
a

anna om I Treet Bartlomiej Kierpiec