Garasjeport - Alta

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Reparere mekanismen på garasjeport

9513ALTA

Har en elektrisk garasjeport der vaieren som overfører kraft fra fjæra til å løfte porten har hoppet av. Det ser ut som om den ikke er skadet, men jeg trenger faglig bistand til å få satt dette i orden

* Fortsatt ledig: Skifte panel, rive vegg, tette igjen etter dør ++

9517ALTA

Har en del endringer vi ønsker å gjøre i vårt nye hus. Har en budsjettramme å forholde oss til og ønsker å få gjort så mye som mulig av dette avhengig av hva det vil koste. Vi ser for oss en del: - Overflateoppussing av entré og trappegang samt muligens noen flere rom. - Rive en vegg. - Fjerne ei dør og tette igjen. - Skifte ut defekt garasjeport og skjære ut til dobbel garasjeport og flytting av inngangsdør på garasjen. Ønsker å få tilbud fra seriøse aktører som kan komme på befaring. Er usikker på hva som vil kunne la seg gjøre innenfor budsjettet.

Oppretting av garasje som har blitt skjev pga snøbelastning

9516ALTA

Garasje 50 kvm har blitt skjev og må rettes opp. Dette innebærer at betongtakstein må tas av før oppretting og legges tilbake etterpå. Begge garasjeportene må justeres. Snøfanger må monteres på en side av garasjen.

* Fortsatt ledig: Bytte- og utvidelse av garasjeport i eksisterende garasje

9512ALTA

Dagens garasjedør er i ett stykke som slår litt ut før den går opp, hjulpet av fjærer på stålarmer på sidene av døren. Lysåpning er ca BxH = 220x200. Ønsker å utvide lysåpning til ca BxH 250x200 og samtidig bytte til porttype delt i flere horisontalpanel som følger skinnegangen oppover og som kan kobles til automatikk.

* Fortsatt ledig: Montasje av garasjeporter +++++

9515ALTA

Kan montere alt av porter , takrenner ,spør!!!!

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud