Garasjeport i Drammen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Garasjeport i Drammen

ANDELIJA B&M

Mitt navn er Medin, og jeg er leder for HMI Bygg & Maling.Er 31 år, og er utdannet som murer m/fagbrev. Har 9 års erfaring som murer i byggebransjen. Har jobbet for store bedrifter og har tilført meg verdifull erfaring. Bedriften består av fagfolk fra ulike felt, som snekkere, malere, murere etc. Kvalitet - Ansvar - Fornøyde kunder er vår viktigste motto!Vi tar jobben på alvor, og gjør vårt ytterste at du som kunde får den servicen du fortjener!

April 2023

Montere garasjeport åpner

"Profesjonellt utført"
S
Samer
Drammen
ANDELIJA B&M

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Mai 2013

Ønsker garasjeportåpner og montering

"Mottok tilbud raskt. Konkret og akseptabelt tilbud. Arbeidet utført raskt og som ønsket. Veldig fornøyd"
O
Ole Ragnar
Drammen
Siste registrerte jobber

Service på garasjeportåpner ML700-SC-02 / evt bytte til ny portåpner

3038DRAMMEN

Vi har en Chamberlain ML700-SC-02 som har sluttet å fungere. Ønsker å se om det går an å fikse eller evt få et tilbud om ny portåpner.

Montere garasjeport

3024DRAMMEN

490x220 dobbel garasjeport av produsent GRIMSTADPORTEN.. Garasjeportåpner Euroline medfølger og ønsker montering av denne porten.

Dobbelgarasje, portåpner

3042DRAMMEN

Hei Dobbelgarasje hvor portåpner begynner å streike. Garasjeport begynner å bli gammel og. Ønskelig med tilbud på ny portåpner inkludert montering.

Bytte av garasjeportåpner

3050MJØNDALEN

Bytte av to stk garasjeportåpner(e) og evt nedmontering av gammelt Hohrmann anlegg etter avtale. Ønsker en totalpris på hele jobben, helst med spesifikasjon av modelltype som er tenkt benyttet. PS! Planlegger å få lagt ut bilder av gammelt anlegg i begynnelsen av uke 46.

Ny garasjeport

3015DRAMMEN

Ønsker tilbud på leddport til garasje. Det gjelder en eldre betonggarasje som er rehabilitert, så det er ikke alt som er helt snorrett og komplett i vater. Kom gjerne på befaring. Stålport, standard hvit, garasjeportåpner med smartstyring, nødåpner. Lysåpning: H 232, B 521. Overhøyde 22 cm. 10 cm på hver side. Enkleste/rimeligste design, gjerne med litt struktur i overflaten (skiferoverflate el.) Ønskes inkludert montering

Garasjeportåpner

3050MJØNDALEN

Trenger ny motor til garasjeport. Leddport, 4 meter bred. Må også skifte fjærer og vaiere. Ønsker tilbud inkludert montering.