Garasjeport i Tønsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Garasjeport i Tønsberg

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Juni 2023

Bytte vaier / vier på garasjeport med motor

"Kom og utførte jobben som avtalt. Ble bra. Takk for hjelpen :)"
I
Iselin
Tønsberg

Romanovs

Vi er eksperter i renovering, bygg og montering.

Nov. 2021

Bytte garasjeport

"Veldig fornøyd med jobben. Kom til avtalt tid. Var effektive ,ryddet opp etter seg og snekker arbeidet var pent utført. Skal bruke de igjen."
S
Siri
Tønsberg
Romanovs

VESTFOLD GARASJEPORTER ØYVIND OTTOSEN

VI HAR NÅ KAMPANJETILBUD PÅ NOEN UTVALGTE PORT-TYPER FERDIG MONTERT I KLARGJORT LYSÅPNING VALGFRI FARGER: HVIT RAL9016, ANTRASITT GRÅ RAL7019, SORT RAL 9005. -R2-SMALPREGNING MED TRESTRUKTUR INKL LIFTMASTER LM50EVFF FRA 16990,- -RFS-E HELPANEL SLETT UTEN TRESTRUKTUR ...

Se mer
Sep. 2021

Bytte garasjeport.

"Ryddig og god kommunikasjon underveis. Godt arbeid utført. Anbefales!"
U
UNKNOWN
Tønsberg
VESTFOLD GARASJEPORTER ØYVIND OTTOSEN
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

garasjeport : demontere og montere .

3150TOLVSRØD

Garasjeport !

Fikse garasjeport

3123TØNSBERG

Har en garasjeport som ikke det er mulig å åpne eller lukke

Tilbud på garasjeport

3151TOLVSRØD

Ønsker tilbud på garasjeport isolert stålport med portåpner. Bare port og port ferdig montert. Str.400×210

Garasjeport- ny-Tønsberg- ønsker

3112TØNSBERG

Har nå en gammel, manuell og dårlig garasjeport. Ønske nå å skifte til ny enkel rimelig garasjeport med lås. Ønsker maks. utnyttelse av muråpning som er på 2,55 cm. bred og ca. 2,05 cm. høy. Fullstendig installasjon - med arbeid. Fjerne den gamle porten, innsetting av ny og få kjørt bort alt gammelt materiale. All transport inkludert. Ønsker uforpliktende totalpris/ med alt og med moms.

Bytte vaier / vier på garasjeport med motor

3113TØNSBERG

Hei! Har en garasjeport med elektrisk motor. Vaier /vier på ene side har røket og vaier på andre side er på vei til å ryke.. Ønsker bytte av vaier / viere begge sider og justering så alt blir bra. Ønsker fastpris og person som kan dette. Du har med utstyr og eventuelle materialer. Bor i Tønsberg. Helst så raskt som mulig.

Ønsker å kjøpe ny garasjeport i aluminium

3174REVETAL

Ønsker tilbud på ny garasjeport + montering. Garasjeport skal være i dobbel aluminium. Port 4890 mm x 2100 mm Åpning 4850 x 2600 mm