Garasjeport i Lier

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Garasjeport i Lier

DOORTEK AS

4.8 (25)

DOORTEK tilbyr installasjoner, reperasjoner, automatisering, reservedeler og tjenester for hvilket som helst type garasjeport. DOORTEK er et dynamisk, full-service garasjeport firma som tilbyr kvalitets garasjeporter og åpningsløsninger med uovertruffen kundestøtte. Hver eneste kunde er viktig for oss, og vi ønsker å tjene deg ikke bare idag, men også i årene fremover. Fullstendig tilfredshet blant kundene er den eneste måten vi kan nå målene våre på. Vår bedrift spesialiserer seg både innen...

Se mer
Mai 2023

Nye garasjeport

"2 nye garasjeporter montert, inkl. snekkerarbeid med veggen portene ble satt inn. Veldig godt utført. Kjapp leveranse av porter og rimelig pris. Anbefaler!"
P
Pawel
Sylling
DOORTEK AS

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Feb. 2015

Fikse garasjeåpner/port

"Veldig hyggelige og flinke. Jobben gjort på 20 min. Anbefales."
R
Robin Augustin
Hyggen

Bolstad Auto- Port- Bygg

4.8 (33)

Utfører service på alle merker ledd- og vippeporter, ikke industriporter.Leverer Lobas Porter og Liftmaster portåpnere.Det er redusert drift, siden Tor- Helge også arbeider full tid for SAFEDECK, som leverer Universell Utforming som hjelper blinde/svaksynte å kunne bevege seg trygt, samt Etterlysende Ledesystem for rømningsveier. Send gjerne en epost til tor-helge@safedeck.no om det skulle være behov for noe av dette.

Jan. 2022

* Fortsatt ledig: Øke høyden på siste ledd på garasjeporten

"Meget godt fornøyd!"
K
Kent
Lier
Bolstad Auto- Port- Bygg

PORTSENTERET AS

Vi er et Bygg og Tømrermester firma som har spesialisert oss på garasjeporter, garasjedører og hoveddører til hus fra Hørmann til både private og industri.Gjennom mer enn 20 år solgt og montert garasjeporter mm.Vi er 3 montør og 2 selgere, som står klare til å hjelpe deg.Vi har show rom på Lierskogen.Vi er også behjelpelig med små ombygginger i forbindelse med montering av nye garasjeporter.F.eks. ny bæring til en dobbel port fra to små. Utvidelse eller innsnevring av tidligere portåpning.Håper ...

Se mer
April 2019

Carport til garasje

"Meget bra utført og til avtalt pris. Litt krevende å komme i kontakt for avklaringer/oppfølging"
C
Christian
Tranby
PORTSENTERET AS

NORSK PORTSENTER AS

Norsk Portsenter AS ble etablert som enkeltpersonforetak i 2001 under navnet "Portsenter av Heidi Martinsen". I 2012 skiftet vi navn til "Norsk Portsenter AS". Etter 2016 tok vi en pause fra anbudsformatet, men nå er vi tilbake her på MittAnbud! Vi spesialiserer oss innen portløsninger både for privat og indstri. Våre Norske porter og kvalitetssikre portmotorer garanterer deg en sikker og stabil garasjeportløsning. Vi holder til i Eidsvoll på Øvre Romerike i Akershus - 40 minutter utenfor Oslo....

Se mer
Des. 2015

Bytte torsjonsfjær på garasjeport

"Godt levert.."
L
Lasse
Lier
NORSK PORTSENTER AS
Siste registrerte jobber

Reperasjon av portåpner

3406TRANBY

For en stund siden den var kjempe kald og porten åpnet ikke og jeg måtte åpne den med kraft. Døra står åpent siden vinter. Trenger noen som kan se på det og gi meg en pris på reparasjonen.

Nye garasjeport

3410SYLLING

Hei, Ønsker tilbud på to nye garasjeporter, inkl. fjerning av eks. og montering av nye, med elektrisk motor og med homelink til 2 biler. Dagens løsning er to porter med en midtstående søyle/vegg mellom. En breddereduksjon av veggen mellom portene bør vurderes for å gjøre portene litt større. Dagens porter er laget av tre med manuell åpning. Garasjen er uisolert. Portens dimensjoner blir ca. 2x 230x204cm (bxh).

Skifte fjæring på 2 garasjeporter og installere motorer

3426GULLAUG

Vi har noen gamle garasjeporter (vippeporter) son trenger nye fjæringer. Ønsker også å sette inn motorer på begge portene. En av fjæringene har brukket av, hvilket tilsier at ankerpunktene til fjæringene bør fornyes. Alternativt at hele vippemekanismen byttes.

Jekke opp garasje

3426GULLAUG

Skal ha inn ny port i garasjen og oppdaget at denne er skeiv. Må jekke og bygge opp en side på garasjen for å få den rett nok til ny port. Det virker ikke å være så veldig mye det er snakk om. Er mulig å kombinere med ny port og portåpner samt installering, da kjøp av denne ikke er gjort enda.

Pusse opp garasje

3426GULLAUG

Jeg ønkser å pusse opp garasjen. I dag er det betongvegger og betongtak, men med en front av tre med 2 porter. Jeg ønsker åpning til 1 stor port med pusset mur rundt åpningen. Gulvet slitt betonggulv som jeg ønsker avtrettet og belagt med epoxy gulv (med sand så det ikke blir glatt)

Garasjeportåpner

3404LIER

Vi har en leddet garasjeport og vurderer å få satt inn elektrisk åpner på den.