Garasjeport - Hareid

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Montere garasjeport

6060HAREID

Fjerne den gamle porten og utvide på venstre side, og so montere de nye porten. Trenger pris på porten med åpner ogalt arb.

Bygge dobbelgarasje inntil huset.

6060HAREID

Vi skal bygge ei dobbelgarasje over 2 etg. inntil bolighus, inn i terrenget. Den skal ha plass til ein handikap-bil som er 7 meter lang med rullestol-lemmen ute. Den må også ha ei trapp opp til 2. etg. der vi skal montere trappeheis. I 2. etg. blir det ein gang i bakkant, og eit eller to opphaldsrom i framkant. Vi vil ha ei dør inn i eksisterende bygg på garasjeplan, og ei frå 2. etg. Vi vil også ha ei utgangsdør på baksida. Dobbel garasjeport. Bygget skal vere isolert. Vi ser for oss at garasja skal verte ei ganske naturlig utviding av det tilbygget som den skal byggast inntil.

* Fortsatt ledig: Garasjeport gammelt hus

6060HAREID

Kjøpe materialeog bygge den slik tidligere port ser ut.

Montere nye garasjeporter.

6060HAREID

Skal skifte ut mine to gamle garasjeporter med en ny type som jeg har kjøpt og ligger klare i garasjen for montering. Dobbelgarasje Navn/type nye porter: LOBAS MAJOR LO TB med elektriske portåpnere

Bygging av 50kvm garasje

6060HAREID

Trenger få satt opp garasje på Hareid. Maks utnyttelse av de 50kvm som er lovlig uten å måtte søke. Må ha sluk/renne i gulv til vaskeplass av bil, og lite rom til dusj/vask og toalett. Utvendig tak må få samme type skifer som på bolighuset på tomta. Ellers trengs en dør for adkomst utenom garasjeport... Belysning MÅ være optimal, både fra tak, vegger, og gjerne nede ved gulv(pga bilpleie)

Montere garasjeport

6060HAREID

Har garasje med to porter ønsker og bygge om til 1 port og montering av denne og åpner

Siste evalueringer
Montere garasjeport

Falex utførte jobben veldig bra. Han var pålitelig og effektiv, jobba selvstendig hele veien. I tillegg har han gode priser.

Des. 2023
R

Roger om Falex Auguste

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.